پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • کیم جونگ اون دخترش را جانشین خود می‌کند

  • اروپایی‌ها بچه هستند، باید بزرگ شوند

  • عذرخواهی گلشیفته فراهانی با دیکتاتوری مجازی و بحران آزادی بیان

  • بیانیه حماس درباره دیدار هیئت ارشد آن با علی لاریجانی در دوحه

  • آمریکا و ایران درباره توافق هسته‌ای انعطاف نشان می‌دهند

  • احتمالا ذخایر اورانیوم ایران در تاسیسات آسیب دیده است

  • عملیاتی شدن هواپیمای فالکون ۲۰۰۰ پس از ۱۳ سال زمین‌گیری

  • قیمت خودرو امروز پنجشنبه 23 بهمن

  • بارش برف سنگین در شهر سی سخت، پای کوه دنا/ فیلم

  • حضور ستاره غایب تیم در تمرین پرسپولیس

  • مسئله اصلی انقلاب، میدان‌دادن به مردم است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 50011
    تاریخ انتشار: 12/اسفند/1395 - 11:57
    سخنگوی وزارت خارجه

    سفیر دانمارک در تهران به وزارت خارجه احضارشد

    سخنگوی وزارت خارجه گفت: در پی تعرض ٦ تن از عناصر معاند به سفارت ایران در کپنهاگ، سفیر دانمارک در تهران به وزارت خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید دولت جمهوری اسلامی ایران علیه این اقدام به وی ابلاغ شد.

    سفیر دانمارک در تهران به وزارت خارجه احضارشد

     بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: بعد از ظهر دیروز شش تن از عناصر معاند در اقدامی مشکوک سفارت کشورمان در کپنهاگ را مورد تعرض قرار دادند که بلافاصله مدیر کل شمال و شرق اروپای وزارت امور خارجه سفیر دانمارک در تهران را به وزارت امور خارجه احضار و با ابلاغ مراتب اعتراض شدید دولت جمهوری اسلامی ایران علیه این اقدام خلاف موازین پذیرفته شده بین المللی و مقررات و قوانین داخلی دانمارک و عملکرد ضعیف آن دولت در تامین امنیت و آرامش سفارت و پرسنل آن، خواستار برخورد قاطع، مسئولانه و جدّی دولت دانمارک با عوامل تعرض و اعلام نتیجه آن شد.

    قاسمی افزود: در این احضار خاطرنشان شد تکرار تعرض و عدم اقدام جدی و بازدارنده، نه تنها اراده و نیت دولت دانمارک را شدیدا زیر سوال برده بلکه می تواند به روابط رو به رشد دو کشور آسیب رساند و قطعا واکنش متناسب  را در پی خواهد داشت.

    سفیر دانمارک ضمن اظهار تاسف عمیق و غیر قابل قبول خواندن حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران گفت: پیام  روشن است. در اسرع وقت آن را به کپنهاگ منعکس و  مورد پیگیری  قرار داده و نتیجه را گزارش خواهم کرد.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما