یکشنبه 26 بهمن 1404 - Sun 15 Feb 2026
  • دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان تحریق مسجد سیدالشهدا(ع) و شهادت دو جوان+ فیلم

  • متهمان سوزاندن بسیجی پای میز محاکمه / فیلم

  • معراج شهدا، کانون تجدید میثاق کاروان‌های راهیان نور

  • مرمت نقاشی تاریخی پسران فتحعلی شاه قاجار /عکس

  • ‌ترامپ تصویری را در حساب تروث سوشال خود پست کرد

  • افشای رقم قرارداد چند بازیکن فوتبال ایران

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام حافظی

  • وحید شکری : بر دشمن مرتضی علی لعنت

  • نگهبانانِ یخ؛ زندگی در گرینلند

  • قیمت جدید تخم‌مرغ در آستانه ماه رمضان

  • بازگشت ستاره مهاجم خارجی به بازی استقلال

  • توئیت ضرغامی علیه رضا پهلوی

  • حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند

  • برانداز خارج نشین به خفت و خاری افتاده

  • اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز

  • محکومیت در کمیته تعیین وضعیت استقلال و ذوب آهن

  • توان دفاعی قابل مذاکره نیست+عکس و فیلم

  • طبیعت در غیاب انسان چه اتفاقی می‌افتد؟ /عکس

  • دستور دلاری به وزارت نفت برای تامین ارز کالاهای اساسی

  • برچسب‌زنی به جمهوری اسلامی با کارنامه پهلوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 50009
    تاریخ انتشار: 12/اسفند/1395 - 11:48
    کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا

    تحقیق مجلس نمایندگان آمریکا

    یک مقام ارشد دموکرات از تحقیق احتمالی کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا درباره اتهامات مربوط به تبانی روسیه و کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ خبر داد.

    تحقیق مجلس نمایندگان آمریکا

     آدام شیف نماینده ارشد دموکرات در مصاحبه با ام اس ان بی سی تاکید کرد: ما به یک توافق کتبی دست یافته ایم، اقلیت و اکثریت در کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان، در این باره که تحقیقاتی را درباره اتهامات مربوط به تبانی روسیه و کمپین انتخاباتی ترامپ انجام دهیم.

    تحلیلگران اطلاعاتی آمریکا به این جمع بندی رسیده اند که روسیه سعی کرده است تا به ترامپ برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر کمک کند. این اقدام روسیه با بی اعتبار کردن هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات از طریق هک کردن و حملات سایبیر انجام شده است. باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا تعدادی از دیپلمات های روسی را به همین اتهام از خاک آمریکا احراج کرده و تحریم هایی را علیه مسکو اعمال نموده است.

    ترامپ هرگونه ارتباط و تماس با مسکو را پیش از انتخابات ریاست جمهوری رد کرده است و به شدت از رسانه های خبری آمریکایی انتقاد کرده است. مسکو نیز این اتهامات را رد کرده است.

    دوین نونس رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا نیز وجود هرگونه سند و مدرک درباره تماس های اعضای تیم ترامپ با مقام های دولت روسیه را رد کرده است.

    اطلاعات درز پیدا کرده از سوی منابع اطلاعاتی آمریکایی به رسانه های خبری به چالش بزرگی برای تیم ترامپ تبدیل شده است.

    پلیس فدرال آمریکا اف بی آی و سازمان اطلاعات مرکزی سیا و سایر نهادهای اطلاعاتی در حال تحقیق درباره دخالت روسیه در انتخابات هستند. مدیران اطلاعاتی آمریکا در ماه دسامبر مدعی شدند که دخالت روسیه در انتخابات با دستور مستقیم ولادیمیر پوتین انجام شده است.

    دوین نونس رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا در جمع خبرنگاران تاکید کرد: در کمیته اطلاعات ما هنوز سند و مدرکی درباره گفتگوی اعضای تیم ترامپ با روس ها پیدا نکرده ایم. البته تحقیقات ادامه خواهد یافت همراه با تحقیقات کمیته اطلاعات سنا و 2 کمیته دیگر سنا.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما