شنبه 03 خرداد 1404 - Sat 24 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • یک فرد آگاه در همایش نبود که آخوندی را بازخواست کند؟

  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 49744
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1395 - 09:20
    عمل اسلامی

    سرکوب و کشتار ملت بحرین

    رئیس دفتر سیاسی جنبش «عمل اسلامی» بحرین در سخنانی تاکید کرد آمریکا و انگلیس با سرکوب و کشتار ملت بحرین منطقه را بحرانی تر شدن و آینده نامشخص سوق می دهند.

    سرکوب و کشتار ملت بحرین

    دست داشتن آمریکا و انگلیس در سرکوب ملت بحرین تاکید کرد و در این خصوص گفت: سرکوب گسترده مردم و افزایش میزان خشونت از سوی دستگاه های امنیتی نشان دهنده هراس و اضطراب رژیم حاکم از وضعیت موجود و استمرار پایداری ملت بحرین و انقلاب آنان است. در بحرین شاهد شدیدتر شدن انقلاب و مطرح شدن خواسته های اساسی مردم همچون حق تعیین سرنوشت هستیم و همگان شخص پادشاه را مسئول تمام جنایت های روی داده طی چند سال گذشته می دانند.

    وی در ادامه گفت: میزان خشم و هراس رژیم حاکم را می توان در روی آوردن نیروهای امنیتی به خشونت مفرط حتی علیه کودکان مشاهده کرد، روز گذشته حدود 15 خودروی نظامی به تعقیب یک نوجوان 14 ساله پرداخته و او را ربودند شاید بتوان گفت این اتفاق برای اولین بار در جهان روی می دهد.

    او همچنین تاکید کرد: رژیم آل خلیفه می خواهد روحیه و اراده مردم را در هم بشکند. آنها می خواهند با بازداشت های گسترده و کشتار غیر قانونی جوانان مردم را به هراس بیاندازند اما تمام این اقدامات تنها به افزایش خشم مردم منجر شده است.

    دکتر راشد الراشد در بخش دیگری از سخنانش به نقش آمریکا و انگلیس در سرکوب مردم بحرین اشاره کرد و گفت: در خصوص پشتیبانی کشورهای خارجی از رژیم آل خلیفه باید بگویم که افزایش خشونت علیه غیر نظامیان در بحرین را نمی توان تنها به پشتوانه آمریکا و انگلیس و یا چراغ سبز آنان به دولت دانست بلکه خود این کشورها مستقیما مسئول سرکوب ملت بحرین هستند. آمریکایی ها و انگلیسی ها به طور مستقیم عملیات سرکوب گرانه نیروهای امنیتی را طراحی و هدایت می کنند.

    وی در همین خصوص ادامه داد: انگلیسی ها که پیش از این به طور سازمان یافته و مخفیانه مردم را در داخل زندان ها شکنجه می کردند امروز به طور آشکار در عملیات سرکوب مردم بحرین مشارکت می کنند امروز می توان نیروهایشان را در خیابان ها و در حالی که به صورت وحشیانه ای به منازل مسکونی مردم یورش می برند مشاهده کرد.

    رئیس دفتر سیاسی جنبش «عمل اسلامی» بحرین خاطر نشان کرد: اقدامات رژیم آل خلیفه نه تنها وضعیت بحرین بلکه وضعیت تمام منطقه را بحرانی تر می کند بلکه خشونت دولت و قرار گرفتن مردم بحرین در معرض خشونت افراطی باعث به وجود آمدن جریان مخالف قدرتمندی خواهد شد. بنا بر این تمام گزینه های مطرح برای مبارزه با دولت و دفاع از ملت بحرین برای او مشروع خواهد بود. آمریکایی ها و انگلیسی ها منطقه را با کشتار ملت بحرین که تنها خواستار آزادی و استقلال است به سمت بحران سوق می دهند.

    او در پایان گفت: انگلیسی ها همواره در بحرین حضور داشتند و هیچگاه از منطقه خارج نشدند، خبرهایی که در خصوص بازگشتشان به منطقه و بحرین منتشر شد تنها پیامی با این مضمون بود که دموکراسی، آزادی، انتقلال آرام قدرت و حکومت در منطقه ممنوع است و هیمنه غربی ها و انگلیس بر منطقه همچنان پابرجا است.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما