پنجشنبه 20 آذر 1404 - Thu 11 Dec 2025
  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 47530
    تاریخ انتشار: 19/بهمن/1395 - 10:35
    دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام

    فرماندهان به عنوان مستشاران نظامی دشمنان را دور می کنند

    دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز فرماندهان ما به عنوان مستشاران نظامی در سواحل مدیترانه دشمن را از مرزها دور کرده‌اند.

    فرماندهان به عنوان مستشاران نظامی دشمنان را دور می کنند

    محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (سه‌شنبه 19 دی) در همایش مدیریت جهادی و امنیت‌ملی، گفت: گمشده کشور ما مدیریت الهی است و ما امیدواریم این همایش سرآغاز نشر و به کارگیری مدیریت جهادی باشد و در نسل‌های بعد نیز به عنوان یک جریان ادامه پیدا کند.

    وی با بیان اینکه سرآغاز مدیریت جهادی در کشور ما مقوله امنیت بوده است، افزود: مدیریت جهادی از نیروهای مسلح ما شروع شد و از آنها به بیرون نشر پیدا کرد.

    دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به 19 بهمن روز نیروی هوایی، تصریح کرد: در 19 بهمن شجاعت بی‌نظیر از نیروهای مسلح ما برخواست و باعث شد آنها از اطاعت رژیم شاهنشاهی به اطاعت حضرت امام روی بیاورند و ارتش باید به چنین روزی که وفاداری خود به اسلام و قرآن را نشان داد افتخار کند.

    رضایی با بیان اینکه در 100 سال اخیر ملت ایران به جنب و جوش افتاد و نقطه آغاز این تحول هم امنیت بوده است، خاطرنشان کرد: در گذشته استان‌های ایران یکی پس از دیگری از دست می‌رفت و درباریان وابسته به انگلیس و روسیه بودند که این حوادث باعث شد ملت ایران بیدار شود.

    وی 15 خرداد سال 42 را سرآغاز شروع یک راه جدید برای تبعیت از اسلام دانست و خاطرنشان کرد: این جریان تا 22 بهمن که اسلام وارد سیاست شد و حضرت امام دست مردم را در دست سیاست گذاشت تا جمهوری اسلامی ایران به وجود بیاید که محوریت جمهوری اسلامی هم ولایت است.

    دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه وقتی که به پیشرفت‌های کشور نگاه می‌کنیم در می‌یابیم که کلید پیشرفت کشور مدیریت اسلامی است، گفت: وقتی به صحنه جامعه نگاه می‌کنیم هر جا مدیریت اسلامی در قالب مدیریت جهادی تحقق پیدا کرده، پیشرفت‌های خارق‌العاده‌ای داشته‌ایم.

    رضایی ادامه داد: امروز فرماندهان ما به عنوان مستشاران نظامی در سواحل مدیترانه دشمن را از مرزها دور کرده‌اند و دانش خود را در یک مواجهه آشکار در مقابل صهیونیست‌ها که از ارتش پیشرفته‌ای برخوردارند و ترکیه که آئین‌نامه‌های نظامی خود را از پنتاگون می‌گیرد، نشان دادند.

    دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: ما در اقتصاد و معیشت بسیار عقب هستیم، زیرا در این عرصه نتوانسته‌ایم مدیریت جهادی را به کار ببندیم.

    رضایی با بیان اینکه امروز داعش توانسته سد امنیتی کشورهایی مانند آلمان و فرانسه را که از پیشرفته‌ترین ابزارها برخوردارند بشکند، گفت: آنها نتوانسته‌اند وارد سد امنیتی ایران شوند، زیرا ما در مباحث نظامی از مدیریت اسلامی و جهادی و ارتباط مستقیم با رهبر انقلاب بهره برده‌ایم.

    وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی بدون مدیریت جهادی امکان تحقق ندارد، اظهار داشت: پیشرفت اقتصاد و فرهنگ مدیریت جهادی می‌خواهد و هم‌اکنون که در دهه فجر هستیم باید همگی یک تصمیم جدی بگیریم تا آنچه از پیش خود داریم را از غریبه تمنا نکنیم و آنچه که داریم و به جوانان خود امید ببندیم.

    دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نقطه آغاز چنین تحولی را بازگشت به ارزش‌های انقلاب دانست و گفت: بازگشت به ارزش‌های انقلاب نقطه شروع مدیریت جهادی است و مدیریت جهادی با تکلیف و ماموریت همراه است که در کانون آن قیام و خستگی‌ناپذیری وجود دارد.

    رضایی با بیان اینکه در ادبیات مدیریت جهادی چند موضوع اصلی وجود دارد، گفت:‌ این موضوعات شامل فضا و محیط جهادی، سازمان جهادی، مدیریت جهادی، مدیران جهادی و کارکنان جهادی هستند.

    وی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های مدیریت جهادی اغناسازی است، عنوان کرد: مشکل امروز ما در مدیریت کشور وجود یک رقیب جدی به نام غربزدگی در مقابل راه خداوند و ولایت‌پذیری است که این دو در 100 سال گذشته همواره با هم در رقابت بوده‌اند.

    دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  در پایان خاطرنشان کرد:‌ مدیریت جهادی در انقلاب و دفاع مقدس مصداق عملی پیدا کرده و هر جا ما این راه را پیموده‌ایم پیروزی‌های بزرگی به دست آورده‌ایم و هر جا راه غربزدگی را دنبال کرده‌ایم می‌توانیم نتیجه آن را در خودرو ملی ببینیم. شما امروز موشک را با خودرو ملی مقایسه کنید یکی ثمره مدیریت جهادی و یکی ثمره مدیریت غربی است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما