سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • همایش انتخاباتی جمهوری‌خواهان زیر سایه رسوائی اپستین

  • همه‌پرسی برای حمله آمریکا به ایران؛ ذبح عقلانیت سیاسی +عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۷ شهریور

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۷ شهریور

  • صدای انفجار در مناطق جنوب عربستان شنیده شد

  • خاموشی‌ها در تهران کاهش پیدا می‌کند

  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 431989
    تاریخ انتشار: 07/شهريور/1405 - 10:42

    عصبانیت اینترنشنال از بازگشت چهره‌ها به ایران + فیلم

    بازگشت برخی چهره‌های هنری و ایرانیان خارج از کشور به ایران، واکنش تند برخی رسانه‌های فارسی‌زبان از جمله اینترنشنال را در پی داشته است. در تازه‌ترین نمونه، نجات بهرامی در واکنش به بازگشت محسن نامجو، این اقدام را «غیراخلاقی» خواند و چنین بازگشت‌هایی را به نفع تبلیغات سیاسی جمهوری اسلامی تفسیر کرد.

    عصبانیت اینترنشنال از بازگشت چهره‌ها به ایران + فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    اخیراً با افزایش بازگشت هنرمندان و ایرانیان خارج از کشور به وطن، نگرانی رسانه‌های فارسی‌زبان نیز بالا گرفته است. به طوری که این رسانه‌ها به وضوح و با ادبیاتی تند، در این باره موضع می‌گیرند.
     
    بازگشت محسن نامجو، خواننده و هنرمند ایرانی به کشور، خبری بود که با واکنش تند نجات بهرامی، کارشناس شبکهٔ ایران اینترنشنال، مواجه شد.
     
    بهرامی در این اظهارات با اشاره به بازگشت نامجو، این پرسش را مطرح کرد که «آیا اتفاقی افتاده که اینها دارند به ایران برمی‌گردند؟» و سپس بازگشت این افراد را اقدامی «غیراخلاقی» توصیف کرد.
     
    او همچنین تلاش کرد انگیزهٔ بازگشت ایرانیان خارج از کشور را زیر سؤال ببرد و گفت روایت‌هایی مانند «غربت»، «نوستالژی» و «دلتنگی برای وطن» را نمی‌توان به‌سادگی پذیرفت.بهرامی در ادامه مدعی شد که چنین اقداماتی نوعی همکاری با دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی و در راستای تبلیغات سیاسی برای نظام است.
     
    این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بازگشت ایرانیان مقیم خارج به کشور، موضوعی شخصی و چندوجهی است و دلایل مختلفی از جمله وابستگی خانوادگی، فعالیت هنری، دلتنگی برای وطن و تصمیم‌های شخصی می‌تواند در آن نقش داشته باشد.

     


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما