سه شنبه 28 بهمن 1404 - Tue 17 Feb 2026
  • ربات‌های کونگ‌فوکار در جشنواره بهاری چین /فیلم

  • واکنش توئیتری‌ها به بیانات امروز رهبر انقلاب

  • لحظه شلیک موشک از ناو شهید صیاد شیرازی /فیلم

  • نقل و انتقالات 6 بازیکن تیم پرسپولیس توسط اوسمار

  • حوادث دی‌ماه تلنگری به مسئولان برای مدیریت فضای مجازی زد؟

  • از پشت شیشه ضدگلوله میخواد براندازی کنه!

  • پایان مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو

  • آتش، تئاتر تاریخی ناپل را خاکستر کرد

  • پیوندی قدیمی میان پهلوی و قتل‌های مرموز

  • دریادار تنگسیری: برای بستن تنگه هرمز آماده‌ایم

  • قالیباف : دهک‌بندی در ایستگاه آخر

  • فعالیت ۱۱ مرکز اهدای خون تهران در ماه رمضان

  • کاظمی: هیچ دانش‌آموزی در بازداشت نیست

  • مقام روس: ناوهای ایران، روسیه و چین راهی تنگه هرمز شده‌اند

  • بدون لغو تحریم‌ها، توافقی در کار نیست

  • ترکیب احتمالی استقلال ایران مقابل الحسین اردن

  • کشته شدن ۱۱ سرباز پاکستانی

  • انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول

  • چطور تقویم «جعلی» دربار شاه را لرزاند؟ +عکس

  • "جوانان وطن" با نوای حاج محمود کریمی/ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418255
    تاریخ انتشار: 14/بهمن/1404 - 11:42

    قیمت جهانی طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ بهمن

    قیمت هر اونس طلا امروز با 2.16 درصد افزایش به 4761 دلار و 95 سنت رسید.

    قیمت جهانی طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ بهمن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ،

    قیمت طلا که در روز دوشنبه به پایین‌ترین سطح طی یک ماه گذشته رسیده بود، در معاملات روز سه‌شنبه افزایش یافته است. شرکت‌کنندگان بازار با نبود اطلاعات اقتصادی به‌خاطر تعطیلی بخش‌هایی از دولت آمریکا مواجه شده‌اند.

    قیمت هر اونس طلا امروز با 2.16 درصد افزایش به 4761 دلار و 95 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 3.22 درصدی به 4802 دلار و 60 سنت رسیده است.

    دفتر آمار وزارت کار آمریکا در روز دوشنبه اعلام کرد گزارش اشتغال برای ماه ژانویه در این هفته به‌خاطر تعطیلی دولت فدرال منتشر نخواهد شد.

    دولت آمریکا در روز شنبه پس‌از ناکامی کنگره در تصویب قراردادی جهت تأمین بودجه وزارت کار و برخی موارد دیگر تعطیل شد. اما سنای آمریکا یک بسته هزینه‌کرده در روز جمعه تصویب کرد.

    شاخص دلار در روز سه‌شنبه افزایش یافته است. بنظر می‌رسد اطلاعات مثبت اقتصادی و تغییر انتظارات از سیاست‌های فدرال رزرو بر نگرانی درمورد تعطیلی دولت آمریکا پیشی گرفته است.

    بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر می‌کند.

    سرمایه‌گذاران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل 2 بار در 2026 پایین بیاورد. طلا به‌عنوان یک سرمایه غیر سودده عملکرد بهتری در شرایط نرخ پایین بهره دارد.

    دونالد ترامپ در روز دوشنبه از یک قرارداد تجاری با هند پرده برداشت که تعرفه‌ها بر کالاهای این کشور را از 50 درصد تا 18 درصد در ازای توقف خرید نفت روسیه پایین می‌آورد.

    در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با 6.67 درصد افزایش به 82 دلار و 15 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.03 درصدی 2132 دلار و 75 سنت معامله می‌شود.


     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما