جمعه 23 آبان 1404 - Fri 14 Nov 2025
  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • بازی‌های کشورهای اسلامی 2025 ریاض ؛ مسابقات تنیس روی میز بانوان

  • چهارمین همایش بین المللی طب نظامی کشورهای عضو شانگهای

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413542
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1404 - 10:56

    حادثه بامدادی صیاد شیرازی

    رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، از وقوع تنها حادثه فوتی هفته گذشته در بزرگراه شهید صیاد شیرازی خبر داد؛ سانحه‌ای که بامداد ۱۸ آبان بر اثر تخطی از سرعت مطمئنه رخ داد و جان یک راننده جوان را گرفت.

    حادثه بامدادی صیاد شیرازی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    سرهنگ رابعه جوانبخت درباره تنها حادثه فوتی هفته‌ای که گذشت گفت: حوالی ساعت ۰۲:۰۰ بامداد یکشنبه ۱۸ آبان ماه در موقعیت بزرگراه شهید صیاد شیرازی مسیر جنوب به شمال – بزرگراه شهید همت، یک دستگاه خودروی سواری پژو ۲۰۶ به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه از سوی راننده، پس از برخورد با مانع کناری راه (پایه‌های پل) واژگون شده است.

     

    وی در ادامه افزود: متاسفانه در اثر این حادثه راننده که آقایی حدود ۲۴ ساله بوده، در اثر شدت ضربه و جراحات وارده در دم جان خود را از دست داد.

     

    سرهنگ جوانبخت در پایان اظهار کرد: علت این تصادف عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه از جانب راننده جوان رخ داده، بنابراین از تمام رانندگان تقاضا داریم که با سرعت مطمئنه در معابر شهری و بزرگراهی حرکت کنند تا بتوانند در هنگام مواجهه با خطر توانایی کنترل وسیله نقلیه خود را داشته باشند تا شاهد وقوع چنین حوادث ناگواری در سطح شهر نباشیم.

     

    وی همچنین افزود: سرعت مطمئنه سرعتی است که راننده در آن توانایی کنترل کامل وسیله نقلیه خود را داشته باشد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما