پنجشنبه 16 مرداد 1404 - Thu 07 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • آتش زیر خاکستر اگر شعله‌ور شود!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406768
    تاریخ انتشار: 15/مرداد/1404 - 20:36

    «ترامپ» فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد

    رییس جمهور آمریکا فرمان اجرایی اعمال تعرفه اضافی ۲۵ درصدی بر هند را امضا کرد.

    «ترامپ» فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    به نقل از راشاتودی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه فرمان اجرایی اعمال تعرفه اضافی ۲۵ درصدی بر هند را امضا کرد.

     
    بر اساس اعلام این رسانه، کاخ سفید با صدور بیانیه‌ای در این خصوص خبر داد: تعرفه‌های اضافی بر هند به دلیل خرید نفت روسیه توسط هند است.
     
    کاخ سفید اضافه کرد که واشنگتن ممکن است تعرفه‌های مشابهی را به سایر کشورهایی که مشخص شده نفت روسیه را وارد می‌کنند، اعمال کند.
     
    کاخ سفید در ادامه افزود: این تعرفه شامل خرید نفت روسیه از طریق واسطه‌ها یا کشورهای ثالث نیز می‌شود. منشأ نفت به طور منطقی به روسیه قابل ردیابی باشد.
     
    دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دوشنبه هفته جاری در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» اعلام کرد: هند نه تنها مقادیر زیادی نفت روسیه را می‌خرد، بلکه بخش زیادی از نفت خریداری شده را در بازار آزاد با سود کلان می‌فروشد. آنها اهمیتی نمی‌دهند که چند نفر در اوکراین توسط ماشین جنگی روسیه دارند کشته می‌شوند. به همین دلیل، من تعرفه‌ای که هند به آمریکا می‌پردازد را به طور قابل توجهی افزایش خواهم داد.
     
    اشک تمساح ترامپ برای اوکراینی‌ها در حالی مطرح شده است که ماه هاست به صورت روزانه ده‌ها فلسطینی در سرزمین مادری خود از سوی اشغالگران صهیونیست به شهادت رسیده و یا زخمی می‌شوند.
     
    این در حالیست که رئیس جمهور آمریکا اخیراً با طرح ادعایی مضحک و بر خلاف تمام گزارش‌های رسانه‌ای مستند و موثق مدعی شده که جنایت‌های صهیونیست‌ها نمی‌تواند مصداق نسل کشی علیه فلسطینیان باشد؛ موضع‌گیری مضحکی که حتی صدای متحدان اروپایی آمریکا را نیز درآورده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما