چهارشنبه 18 تير 1404 - Wed 09 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 333693
    تاریخ انتشار: 02/اسفند/1401 - 15:48

    رئیسی: چین از مهم‌ترین شرکای تجاری است

    رئیس جمهور در گفت‌وگو با تلویزیون ملی چین گفت: چین امروز یکی از مهمترین شرکای تجاری ایران است و همکاری‌های دو کشور در عرصه دوجانبه و نیز منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در یک نقطه عطف قرار دارد.

    رئیسی: چین از مهم‌ترین شرکای تجاری است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم، سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جریان سفر به چین در گفتگویی با برنامه Xinwen Lianbo شبکه جهانی و ملی تلویزیون چین، در پاسخ به سوالی درباره جایگاه این کشور در سیاست خارجی ایران، با اشاره به روابط تاریخی دو تمدن کهن ایران و چین از مواضع مشترک دو کشور در مسائل بین‌المللی گفت.
     

    وی به نگاه مشترک چین و ایران در زمینه مبارزه با یکجانبه‌گرایی در جهان، حفظ استقلال و ضرورت قدرتمند شدن اشاره کرد و افزود: ظرفیت‌های متقابل دو کشور فرصت بسیار مناسبی برای گسترش همکاری‌های مشترک هم در سطح آسیا و هم در عرصه دو جانبه ایجاد کرده است.
     

    رئیس‌جمهور با بیان اینکه سفر به چین به عنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری ایران در راستای نگاه راهبردی ایران به همکاری با چین صورت گرفته است، افزود :این نگاه راهبردی، امروز تبدیل به سند شراکت جامع راهبردی ایران و چین شده است و با توجه به توافقات صورت گرفته می‌توان این سفر را نقطه عطفی در جهت ارتقا و توسعه روابط و همکاری‌های ایران و چین در همه عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، علمی و فناوری دانست.

    رئیسی در پاسخ به سوالی درباره مزایای ملموس توافقنامه‌های امضا شده برای کسب و کارها، سرمایه‌گذاران و مردم عادی هم گفت: بر پایه توافقاتی که مسئولین عالی ایران و چین امضا کردند، دو کشور می‌توانند همکاری‌ها و تعاملاتی متفاوت از قبل در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، راه‌های مواصلاتی و در حوزه‌های فرهنگی و رسانه‌ای رقم بزنند. بنابراین از همه فعالان اقتصادی در چین و ایران می‌خواهیم ظرفیت‌های متنوع و متقابل را بازشناسی کرده و سعی کنند در جهت ارتقای روابط تجاری فیمابین حرکت کنند.

    وی ابتکار کمربند-راه چینی‌ها را به سود کشورهای در مسیر این پروژه دانست و اظهار داشت: با احیای این مسیر اولا آن ارتباط باستانی در جاده ابریشم به شکل مدرن و نوین در منطقه احیا خواهد شد و در ثانی روابط تجاری و اقتصادی منطقه تسهیل خواهد شد. همچنین ایده کمربند- راه وضعیت تجاری و اقتصادی منطقه و حتی بخشی مهمی از جهان را تسهیل کرده و باعث می‌شود که به ظرفیت‌های کشورهای این مسیر توجه بیشتری شود.

    رئیسی با بیان اینکه این ایده می‌تواند در راستای تحقق اهداف مهم سازمان همکاری‌های شانگهای و نیز اهداف مهم طرح توسعه جهانی نقش‌آفرین باشد، بر همکاری جمهوری اسلامی ایران در جهت تحقق این ایده تاکید کرد.

    وی در پاسخ به سوالی درباره تحریم‌های 40 ساله آمریکایی‌ها و ادعای سیاستمداران این کشور مبنی بر اینکه تحریم‌های آنها متوجه دولت ایران است و نه مردم، تصریح کرد: انگیزه آمریکایی‌ها از اعمال تحریم، انتقام از ملت ایران بابت 44 سال مقاومت و ناکام گذاشتن آمریکا در رسیدن به اهدافش است. تحریم‌ها قرار بود ملت ما را متوقف کند، اما مردم و جوان‌های ما متوقف نشدند، دچار کندی و ایستایی نشدند و از تحریم‌ها و تهدیدها برای خودشان فرصت‌ها ساختند؛ پیشرفت‌های امروز ایران در صنایع مختلف، پیشرفت‌های قابل توجهی است.

    رئیس‌جمهور درباره تعاملات ایران در سازمان همکاری شانگهای هم گفت: باور داریم که این سازمان این ظرفیت را دارد که تعامل بین کشورهای عضو را روز به روز افزایش دهد و ظرفیت‌های منطقه آسیا را بهم نزدیک کرده و باعث تبادل تجربیات بین کشورها باشد؛ خصوصاً در حوزه‌های اقتصادی و تجاری و کارهای فناورانه می‌توان گام‌های خوبی برداشت.

    رئیسی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی از زمانی که عضو شانگهای شده، تلاش کرده است که از جمله اعضای فعال سازمان باشد و معتقدیم این همکاری‌ها می‌تواند به نزدیک‌ شدن هر چه بهتر و بیشتر امکانات و ظرفیت‌های کشورهای عضو کمک کند.
     

    به گزارش تسنیم، برنامه Xinwen Lianbo پربیننده‌ترین برنامه خبری روزانه در چین است که توسط تلویزیون مرکزی این کشور (CCTV)، تولید می‌شود. این برنامه به طور همزمان توسط تمام ایستگاه‌های تلویزیون محلی در چین نمایش داده می‌شود و آن را به یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های جهان تبدیل کرده است. این برنامه از روز 1 ژانویه 1978 در حال تولید و پخش است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما