چهارشنبه 26 آذر 1404 - Wed 17 Dec 2025
  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 330052
    تاریخ انتشار: 05/بهمن/1401 - 22:42

    امیرعبداللهیان: متناسب با رفتار اروپا گام‌های بعدی خود را تنظیم می‌کنیم

    وزیر امور خارجه، مواضع فرانسه در تشویق اغتشاش در ایران را غیردوستانه خواند و گفت: ایران به دقت رفتار اتحادیه اروپا را تحت نظر داشته و متناسب با آن گام‌های بعدی خود را تنظیم خواهد کرد.

    امیرعبداللهیان: متناسب با رفتار اروپا گام‌های بعدی خود را تنظیم می‌کنیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایرنا، در گفت‌وگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و کاترین کولونا وزیر خارجه فرانسه، درباره آخرین وضعیت مناسبات دو جانبه و برخی موضوعات مهم مورد علاقه بحث و تبادل نظر شد.

    امیرعبداللهیان با اشاره به دیدار اخیر خود با همتای فرانسوی در اردن، به مناسبات تاریخی دو کشور اشاره و مواضع فرانسه در تشویق اغتشاش در ایران را غیردوستانه خواند.

    وزیر امور خارجه با انتقاد از اظهارات مداخله جویانه برخی مقامات فرانسه گفت: تهران همواره مسیر مذاکره و دیپلماسی را ترجیح می‌دهد، اما همانگونه که شاهدید، در رویکرد تقابلی، اقدام ما نیز فوری، موثر و متقابل است.

    رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان ضمن انتقاد از مواضع و اقدامات غیرسازنده پارلمان اروپایی در قبال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان ساخت: سپاه پاسداران نهاد حاکمیتی و حافظ امنیت ملی ایران است و نقش مهمی در حفظ امنیت منطقه و مبارزه واقعی با تروریسم دارد. جمهوری اسلامی ایران به دقت رفتار اتحادیه اروپا را تحت نظر داشته و متناسب با آن گام‌های بعدی خود را تنظیم خواهد کرد.

    امیرعبداللهیان تصریح کرد: در کنار این اظهارات و اقدامات، شاهد اقدام ناشایست و موهن یک نشریه فرانسوی در تعرض به مقدسات دینی بودیم که روی دیگر آن متاسفانه در اهانت به قرآن کریم، کتاب مقدس مسلمانان در دو کشور اروپایی تکرار گردید.

    امیرعبداللهیان در خصوص همکاری‌های دو کشور با تاکید بر ضرورت تمرکز بر گفتگو و تعامل افزود: سیاست شکست خورده تحریمی ترامپ را تکرار نکنید ما نیز امروز فهرست تحریمی جدید علیه اتحادیه اروپا و انگلیس که در برگیرنده ۳۳ مقام و نهاد اروپایی است را در اقدام متقابل اعلام کردیم.

    فرانسه هیچ دخالتی در امور ایران نداشته است/درخواست برای آزادی زندانیان

    وزیر امور خارجه فرانسه در این گفتگوی تلفنی با تاکید بر اهمیت روابط تهران و پاریس گفت: فرانسه هیچ دخالتی در امور ایران نداشته است.

    کولونا با تاکید بر اهمیت حفظ مناسبات دو کشور بر تقویت آن از مسیر گفتگو تاکید کرد.

    وزیر خارجه فرانسه همچنین خواستار آزادی زندانیان فرانسه شد.

    لازم به ذکر است که این افراد به جرم جاسوسی و اقدامات مداخله آمیز و ضد امنیت در بازداشت بسر می‌برند.

    در این گفتگوی تلفنی آخرین وضعیت همکاری‌های کنسولی نیز بررسی شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما