یکشنبه 23 آذر 1404 - Sun 14 Dec 2025
  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 329988
    تاریخ انتشار: 05/بهمن/1401 - 13:23

    بمب نقل‌وانتقالاتی در حال انفجار

    وینگر ملی‌پوش ایرانی تیم فوتبال شارلوای بلژیک به این باشگاه درخواست جدایی داده و از باشگاه‌های بزرگ لیگ برتر ایران به‌عنوان مقصد جدید او یاد شده است.

    بمب نقل‌وانتقالاتی در حال انفجار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از راه دانا؛ طی روزهای گذشته رسانه‌های معتبر بلژیکی از درخواست جدایی علی قلی‌زاده، وینگر تکنیکی تیم ملی فوتبال کشورمان از باشگاه شارلوا به علت مشکلات شخصی خبر داده‌اند و مدعی شده‌اند که قرارداد این ستاره ایرانی با تیم بلژیکی به‌زودی طی توافقی پایان خواهد یافت.

    اخبر نقل‌وانتقالاتی حاکی از این مسئله هستند که بنا بر مسائل خانوادگی، قلی‌زاده تصمیم گرفته که به لیگ برتر فوتبال کشورمان برگردد و پس از گذشت نزدیک به ۵ سال جدایی از تیم فوتبال سایپا، بار دیگر شانس خود را در لیگ کشورمان دنبال کند که همین مسئله شایعات بسیاری را درباره مقصد جدید وینگر ۲۶ ساله ملی‌پوش به‌وجود آورده است.

    پیش از این گفته می‌شد که تیم فوتبال الاتحادکلبای امارات متحدۀ عربی به سرمربی‌گری فرهاد مجیدی یکی از علاقه‌مندان به جذب قلی‌زاده و امیرحسین حسین‌زاده، بازیکنان ایرانی شاغل در ژوپیلرلیگ بلژیک بوده اما به‌نظر می‌رسد که باشگاه‌های ایرانی هم نگاهی جدی به قلی‌زاده داشته باشند و در واقع مشتریان او در خاورمیانه کم نیست.

    قلی‌زاده البته روز گذشته طی مصاحبه‌ای گفت: پیشنهاداتی از لیگ برتر ایران دارم اما هنوز هیچ پیشنهاد رسمی و تماس مستقیمی از سوی باشگاه استقلال و پرسپولیس با من صورت نگرفته. طبیعتا اگر پیشنهاد رسمی برسد، حتما به آن فکر خواهم کرد و تصمیم می‌گیرم. هنوز چیزی مشخص نیست تا پایان فصل با شارلوا قرارداد دارم.

    همین موضوع باعث شده تا با توجه به شرایط نامشخص مالی باشگاه استقلال و نیاز باشگاه پرسپولیس به پر کردن خلأ مهاجم و هافبک راست، احتمال سرخ‌پوش شدن قلی‌زاده بیش‌تر باشد. قلی‌زاده طی ۵ فصل حضور در شارلوا در ۱۳۴ بازی، ۲۱ گل به ثمر رساند؛ او در  این فصل نیز تنها ۲۰ بار برای شارلوا به میدان رفت و تنها یک بار موفق به گلزنی شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما