شنبه 24 خرداد 1404 - Sat 14 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 329220
    تاریخ انتشار: 30/دي/1401 - 13:50

    منتظر طلای ۲۰۰۰ دلاری باشیم؟

    قیمت طلا امروز(جمعه) ثابت ماند اما در مسیر پنجمین افزایش هفتگی متوالی قرار گرفت، زیرا کاهش ارزش دلار و امید به افزایش آهسته‌تر نرخ بهره آمریکا جذابیت شمش امن را افزایش داده است.

    منتظر طلای ۲۰۰۰ دلاری باشیم؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  ایسنا، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۷ و ۵۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۴.۶ درصد کاهش به ۱۹۲۷ دلار و ۶۰ سنت رسید و قیمت طلا در بازار معاملات آمریکا نیز با ۰.۲۴ درصد کاهش به ۱۹۲۸ دلار و ۶۰ سنت رسید.

    بر اساس نظرسنجی رویترز، فدرال‌رزرو آمریکا پس از افزایش ۲۵ واحدی در هر یک از دو جلسه سیاست‌گذاری آتی خود به چرخه انقباض خود پایان خواهد داد و احتمالاً نرخ بهره را حداقل تا پایان سال ثابت نگه خواهد داشت.

    ایپ جان رانگ، استراتژیست بازار IG اظهار کرد که این امکان وجود دارد که طلا در سال جاری به ۲۰۰۰ دلار برسد اما برای آن باید شاهد تغییر لحن جنگ طلبانه فدرال رزرو باشیم تا انتظارات فعلی افزایش نرخ بازار را تأیید کنیم.

    برایان لان، مدیر عامل GoldSilver Central در سنگاپور گفت: نشانه هایی وجود دارد که نشان می‌دهد ایالات‌متحده احتمالاً به سمت رکود می‌رود و این به نفع طلا است زیرا از لحاظ تاریخی از طلا حمایت می‌کند. داده‌های روز چهارشنبه نشان داد که خرده‌فروشی ایالات‌متحده بیشترین کاهش را در یک سال گذشته داشته و اقتصاد کلی را در مسیر رشد ضعیف‌تری قرار داده است.

    شاخص دلار برای دومین افت هفتگی متوالی پیش رفت و شمش را برای خریداران خارجی ارزان‌تر کرد.

    در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۵ درصد افزایش به ۲۳.۹۴ دلار رسید. پلاتین با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۰۳۲ دلار و ۲۵ سنت رسید، پالادیوم ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۷۴۸ دلار و ۲۸ سنت رسید و هر دو فلز برای دومین هفته متوالی نزولی پیش رفتند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما