یکشنبه 23 آذر 1404 - Sun 14 Dec 2025
  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 30960
    تاریخ انتشار: 01/تير/1395 - 16:00
    گروه تولید و محتوای پایگاه خبری حامیان ولایت/ویژه

    نقش لیدر اصلاح‌طلبان در فتنه 88 چه بود ؟ / از رفراندم و ارتباط با شورش تا حضور در راهپیمایی های ساختار شکن

    بعد از انتخابات 88، گروهی با اقدامات نابخردانه طعم شیرین حضور میلیونی مردم را تلخ و هشت ماه فضای کشور را متشنج کردند، سرکردگان این فتنه بزرگ به اشتباه فریب دشمن را خورده و حوادث ناگواری در کشور به وجود آوردند.

    نقش لیدر اصلاح‌طلبان در فتنه 88 چه بود ؟ / از رفراندم و ارتباط با شورش تا حضور در راهپیمایی های ساختار شکن

    خاتمی در حالی که خود دو دوره انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کرده بود، در سال 84 از سوی هاشمی رفسنجانی و کروبی نسبت به احتمال وقوع تقلب در انتخابات مورد اتهام قرار گرفته بود، اما در همان ایام این موضوع را رد کرده بود و معتقد بود که بهترین و سالم ترین انتخابات در سال 84 اتفاق افتاده است.

    در اذهان مردم این سئوال مطرح است که چطور خاتمی در سال 88 با همان کسانی که در سال 84 به وی اتهام تقلب در انتخابات را زدند، همدست شد و در مسیر آنها قرار گرفت و به نظام تهمت تقلب را وارد ساخت؟ آیا گرایشات حزبی، ارزش وتوی رای ملت را داشت؟

    سکوت خاتمی در سال 88 و خیانتی که ناشی از این سکوت بود و اظهارنظرهای ابطحی در دادگاه، همه نشان از این دارد که رای مردم که حق الناس است برای این جماعت هیچ ارزشی ندارد و آنان برای به دست گرفتن امور کشور در سال 88 قصد داشتند حق الناس را با دیکتاتوری و اردوکشی خیابانی پایمال نمایند.

    ابطحی در دادگاه در اعترافاتش در خصوص خاتمی چنین می گوید: " زمانی که قرار بود موسوی مدارک مربوط به بحث تقلب در انتخابات را مطرح کند به خاطر دارم در جلسه مجمع روحانیون مبارز وقتی بحث ارائه مدارک تقلب در انتخابات مطرح شد یکی از دوستان که قبلا وزیر کشور هم بود گفت‌ همه این مدارک اگر جمع شود و درست باشد 700 هزار رای بیشتر نمی‌شود. بنده وقتی از موسوی به عنوان هندوانه سربسته یاد کردم به خاطر همین توهمات بود که در موسوی وجود داشت که وی امکان تقلب 11 میلیونی را امکان پذیر می‌دانست!؟

    پس از انتخابات در جلسه مشترکی هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی با هم قسم شدند که پشت یکدیگر را خالی نکنند و بنده نمی‌دانم که این تنها نگذاشتن و یاری کردن یکدیگر پس از 11 میلیون فاصله برای چه بود.

    لذا از این جهت بود که مقام معظم رهبری در مذمت سکوت خواص در ایام فتنه تاکیدات بسیاری را داشتند و لذا جلسات محرمانه و پیغام های مقام معظم رهبری به خاتمی مبنی بر حمایت از رای مردم و مقابله با نظریات باطل و خلاف قانون جریان اصلاحات یکی از مدیریتهای ایشان در جریان فتنه 88 می باشد که متاسفانه به هیچ عنوان مورد توجه وی قرار نمی گیرد.

    اما اینکه محمد خاتمی فتنه گر در آن ایام هیچکدام از این نصایح را نپذیرفت و همه را نادیده گرفت و با این حال پس از آنکه شرایط رو به آرامی رفته و غبار فتنه کنار رفته است، حالا به دنبال دیدار با مقام معظم رهبری می باشد رفتاری کاملا ناشی از ریاکاری و دوگانگی و خباثت شخصیتی وی می باشد.

    31 خرداد/بیانیه خاتمی بعد از حوادث 30 خرداد 

    سید محمد خاتمی پس از حوادث روز 30 خرداد با صدور بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی از امنیتی و نظامی شدن فضای کشور تأکید کرد: بر این باورم که هنوز راه رهایی از این وضعیت آشفته بسته نیست. 

    وی در این بیانیه اعلام داشت: " باید حق مردم را پاس داشت و در عین تدبیر در برابر هرگونه تشنج، تشنج آفرینی و ناامنی، باید از شیوه های پرهزینه و زیانبار برای نظام و مردم از جمله مقابله‌ی نظامی و خشونت فاصله گرفت و همگان در جهت ترمیم اعتماد عمومی که پشتوانه اصلی نظام و کشور است برآییم و حرکت کنیم.

    منبع : پایگاه خبری حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما