شنبه 24 خرداد 1404 - Sat 14 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 290001
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1400 - 23:57

    اجاره نجومی ویلاهای لوکس در نوروز

    تعطیلات نوروز نزدیک است و مثل هر سال تب سفر به شمال داغ می‌شود. در این شرایط قیمت اجاره ویلا چقدر است و در این بین ویلاهای لاکچری با قیمتی اجاره می‌رود؟

     اجاره نجومی ویلاهای لوکس در نوروز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تجارت نیوز؛

     شمال کشور به‌دلیل شرایط آب‌هوایی و جاذبه‌های گردشگری خاصی که دارد از اصلی‌ترین مقاصد برای مسافرت و یکی از دغدغه‌های اصلی این مسافران تهیه مکانی مناسب و امن برای اقامت است. در این شرایط قیمت‌ها در بازار اجاره ویلا چگونه است؟
     
    اما کرایه یک شب ویلا در شهرهای شمالی چقدر است و این مبالغ باتوجه به نزدیکی تعطیلات نوروز چقدر افزایش داشته است؟
     
    ویلاهایی با امکانات معمولی که دسترسی آنچنانی نیز دریا و جنگل ندارند قیمت‌های مناسب‌تری برای آنها در آگهی‌ها به چشم می‌خورد. چیزی حدود یک میلیون تا دو میلیون و پانصد هزار تومان.
     
    اوضاع برای ویلاهای لاکچری تفاوت دارد. این ویلاها امکاناتی نظیر استخر، جکوزی، نگهبانی، دسترسی آسان به مناطق گردشگردی و گرمایش از کف دارند و قیمت اجاره آنها خیلی بیشتر از این حدود است.
     
    یکی از فعالان بازار در بندر انزلی که اغلب ویلاهایی با امکانات کامل را اجاره می‌دهد می‌گوید ارزان‌ترین ویلایی که برای اجاره دارد شش میلیون تومان و گران‌ترین آن ۱۴ میلیون تومان است.
     
    برای اجاره ویلایی در تنکابن با مساحت بالا روزانه ۱۲ میلیون تومان درنظر گرفته ده بود.
     
    در شهر بابلسر با اینکه ویلاهایی با قیمت مناسب نیز وجود دارد، ولی ویلاهایی با ۱۱ میلیون نیز اجاره می‌رود.
     
    در آگهی‌ ویلاهای مربوط به رامسر نیز ویلایی سه خوابه استخردار با اجاره هفت میلیون تومان وجود داشت.
     
    البته این قیمت‌ها در روزهای مختلف عید نوروز می‌تواند تفاوت داشته باشد. ویلایی در ماسال که تا ششم فرودین روزانه سه میلیون تومان اجاره برای آن تعیین شده است از این تاریخ تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کاهش می‌کند. صاحب این ویلا می‌گوید در تابستان قیمت اجاره باز هم پایین‌تر می‌آید و پاییز دوباره باعث افزایش حدودی قیمت‌ها می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما