یکشنبه 25 خرداد 1404 - Sun 15 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289915
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1400 - 13:29

    مرز‌های چهارگانه زمینی به سمت عراق بسته است

    فرمانده مرزبانی انتظامی کشور گفت: سفر از طریق مرز‌های زمینی به عراق مقدور نیست و مردم تا اعلام سازمان حج و زیارت به سمت مرز‌های زمینی مراجعه نکنند.

     مرز‌های چهارگانه زمینی به سمت عراق بسته است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، سردار احمدعلی گودرزی به منظور بازدید از پایانه مرزی بین المللی مهران و همچنین ارزیابی آمادگی توان عملیاتی مرزبانان، وارد شهر مرزی مهران شد و در جمع خبرنگاران گفت: مرز‌های چهارگانه بسته است و از هموطنان تقاضا داریم به این مرز‌ها مراجعه نکنند چرا که سفر از طریق مرز زمینی به کشور عراق مقدور نمی‌باشد.

    او به آماده بودن زیر ساخت‌ها در پایانه مرزی شهید "سلیمانی" مهران می گوید: با مرزبانان کشور عراق هماهنگ هستیم، هیچ گونه پذیرش زوار یا تردد به داخل خاک کشور عراق از جانب این کشور صورت نمی‌پذیرد.

    سردار گودرزی با تاکید براینکه هیچ مجوز ترددی تا کنون برای زوار عزیز از سوی مسئولان امر صادر نشده است،گفت: در حال حاضر به دلیل عدم صدور مجوز توسط دولت عراق، سفر از طریق مرز‌های زمینی مقدور نیست و مردم تا زمان رسمی دولت عراق و اعلام سازمان حج زیارت به سمت مرز‌های زمینی مراجعه ننمایند، زیرا تا هم اکنون هیچ مرز زمینی برای زائران گرامی باز نیست.

    فرمانده مرزبانی انتظامی کشور در پایان گفت: در حال حاضر از محل پایانه شهید" قاسم سلیمانی "مرز بین المللی مهران با شما صحبت می‌کنم مرز بسته می‌باشد بنابراین هیچ زائری به قصد زیارت حرم امام حسین (ع) به امید صدور روادید از سوی کشور عراق وارد مرز‌ها نشود، زیرا محدودیت‌ها کامل و صد درصد است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما