شنبه 24 خرداد 1404 - Sat 14 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289861
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1400 - 10:08

    واشنگتن از بازسازی سوریه حمایت نخواهد کرد

    سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت واشنگتن تحریم‌های سوریه را لغو و از بازسازی سوریه حمایت نخواهد کرد.

     واشنگتن از بازسازی سوریه حمایت نخواهد کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به سفر بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه به امارات و دیدار با حاکم دبی و ولیعهد ابوظبی، اعلام کرد «واشنگتن تحریم‌های سوریه را لغو و از بازسازی سوریه حمایت نخواهد کرد» و افزود: «از تلاش برای مشروعیت بخشیدن به اسد به شدت ناامید و ناراحت هستیم.»

    به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، ند پرایس مدعی شد: «بشار اسد مسئول مرگ و رنج تعداد بی شماری از مردم سوریه است. او مسئول دستگیری و ناپدید شدن بیش از ۱۵۰ هزار نفر است.»

    ند پرایس با بیان این ادعا که «کسانی که به فکر تعامل با رژیم اسد هستند باید جنایات آن را در نظر بگیرند»، اعلام کرد: «واشنگتن تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد و تا زمانی که پیشرفت سیاسی حاصل نشود از بازسازی سوریه حمایت نخواهد کرد.»

    سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «بلینکن تأیید کرد که ما از بازپروری بشار اسد حمایت نمی‌کنیم و از عادی‌سازی روابط با او حمایت نمی‌کنیم.»

    ند پرایس همچین با بیان این‌که «ثبات تنها از طریق یک روند سیاسی که نشان دهنده اراده مردم سوریه باشد به دست می‌آید»، مدعی شد: «متعهد به همکاری با متحدان و سازمان ملل برای حل سیاسی در سوریه هستیم.»

    در ۱۲ نوامبر سال ۲۰۱۱ با موافقت ۱۸ کشور عربی و مخالفت ۳ کشور سوریه، لبنان و یمن و رأی ممتنع عراق، سوریه از اتحادیه عرب خارج شد، اما اکنون بعد از گذشت بیش از ده سال از شروع بحران تکفیری‌ها در این کشور و موفقیت دمشق و متحدانش در مقابل با تروریسم، کشور‌های عربی مانند اردن، الجزایر، عراق و مصر خواستار بازگشت این کشور به اتحادیه عرب شده و دیگر کشور‌های این اتحادیه نیز برای برقراری روابط با دمشق از یکدیگر سبقت می‌گیرند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما