چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289793
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1400 - 21:53

    نخست‌وزیر ژاپن خواستار افزایش تولید نفت عربستان شد

    نخست وزیر ژاپن در گفت و گو با « محمد بن سلمان » ولیعهد عربستان خواستار افزایش تولید نفت این کشور شد.

     نخست‌وزیر ژاپن خواستار افزایش تولید نفت عربستان شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ از پایگاه خبری «ارم نیوز» امارات، «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن امروز (پنجشنبه) گفت که با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان درباره افزایش احتمالی تولید نفت خام گفت و گو کرده است.  

    وی پس از برقراری تماس تلفنی با ولیعهد عربستان به خبرنگاران گفت که انتظارات بزرگ خود از رهبری عربستان در خصوص تحقق ثبات در بازار نفت را بیان کردم.  

    نخست وزیر ژاپن اضافه کرد که دو طرف برای همکاری درباره بحران اوکراین اتفاق نظر دارند. 

    «کیشیدا» در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا بصورت مستقیم از ولیعهد عربستان درخواست افزایش تولید نفت کرده‌اید، از پاسخ دادن طفره رفت و گفت: دو کشور با ادامه مذاکرات وزراتخانه‌های دو کشور در این زمینه موافقت کردند. 

    وی افزود: ما توافق کردیم که همکاری خود در رابطه با کاهش کربن را عمیق‌تر کنیم. 

    نخست وزیر ژاپن همچنین به رسانه‌ها گفت که به طور جداگانه با «اوهورو کینیاتا» رئیس جمهور کنیا صحبت کرده و بر لزوم تلاش برای اصلاح شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرده است. 

    پیشتر نیز در سه شنبه گذشته خبرگزاری امارات (وام) از تماس تلفنی نخست وزیر ژاپن با شیخ «محمد بن زاید آل نهیان» ولیعهد ابوظبی خبر داد و افزود: در این تماس تلفنی درباره روابط راهبردی بین دو کشور و راه‌های حمایت و پیشبرد آن‌ها در همه سطوح بحث و تبادل نظر شد. 

    بر اساس گزارش وام، ولیعهد ابوظبی در این تماس تلفنی تاکید کرد که با توجه به پیامدها و تحولات کنونی امارات به حفظ امنیت انرژی و ثبات بازارهای جهانی و نیز به تقویت روابط خود با ژاپن به ویژه در  زمینه انرژی علاقه‌مند است.  

    رویترز نیز به نقل از «کیشیدا» نوشت که ژاپن با ولیعهد ابوظبی برای همکاری جهت کمک به ثبات بازار جهانی نفت به توافق رسیده است. 

    به گزارش رویترز، پس از اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که بازارهای جهانی ممکن است از آوریل آینده سه میلیون بشکه در روز از نفت خام و محصولات پالایش شده روسیه را از دست بدهد، قیمت نفت امروز (پنجشنبه) حدود سه درصد افزایش یافت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما