شنبه 27 بهمن 1403 - Sat 15 Feb 2025
بانک مسکن جوانان
  • راه‌حل، صدای واحد و ایستادن

  • ازدواج دانشجویی اعیاد شعبانیه و پیروزی انقلاب دانشگاه افسری امام حسین (ع)

  • ترامپ ترجیح می‌دهد مسائل دیرینه واشنگتن با تهران را از طریق مذاکره حل کند/اگر ایران مایل به توافق نباشد و به زودی اقدام نکند، تا ابد منتظر نمی‌مانیم

  • خبر آمد، خبری در راه است

  • جنگنده F-۱۴ چه ویژگی دارد/شکار کرکس با «سجیل» در آسمان ایران

  • ناامیدی نتانیاهو از کاخ سفید/ ترامپ و دستیارانش به نخست وزیر اسرائیل گفتند که فعلا قصد حمله نظامی علیه تهران را ندارند

  • رفع فیلترینگ تلگرام و یوتیوب در دستور کار شورای عالی فضای مجازی

  • ۲۲ بهمن امسال یک قیام مردمی بود/ قدرت دفاعی ایران امروز زبانزد است/پیشرفت‌ها باید در همه بخش‌های نظامی ادامه یابد+ عکس و فیلم

  • ترامپ کوتاه می‌آید؟!

  • قطره دریاست اگر با دریاست

  • سرمربی موقت استقلال به کار خود در این تیم ادامه می‌دهد.

  • دومین تقابل پس از سه بازی/فروزان دوباره به استقلال رسید! (عکس)

  • پزشکیان: ما را از شهادت نترسانید

  • حضور آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، فرزند رهبر انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن+عکس

  • کلام رهبری برای ما فصل‌الخطاب است/ به آمریکا می‌گویم اگر اهل مذاکره‌ای چرا این غلط‌ها را کردی/ همزمان با پیام گفتگو، توطئه علیه ایران امضا می‌کند

  • راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۳

  • حضورحماسی ووحدت بخش مردم درجشن انقلاب

  • نماهنگ «ملّت متّحد» به مناسبت راهپیمایی ۲۲ بهمن + فیلم

  • مردم در سردترین روز سال به میدان آمدند /مردم پایتخت آماده خلق حماسه‌ای دیگر+عکس و فیلم

  • پیام تبریک به مدیر جدید ایران خودرو

  • بانک مسکن جوانان
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 288618
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1400 - 13:13

    رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب حوض خون

    تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «حوض خون» روز یکشنبه در حالی برگزار می‌شود که یک بیمارستان، میزبان این مراسم است؛ بیمارستان شهید کلانتری که داستان‌های کتاب در آن اتفاق افتاده و سال‌هاست جای خود را به کارخانه تراورس بتن داده است.

    رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب حوض خون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ، دوازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر «کتاب حوض خون» روز یکشنبه آینده در بیمارستانی در اندیمشک، جایی که داستان‌های واقعی کتاب در آن رخ داده، مؤسسه‌ پژوهشی ـ فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.

    «حوض خون»، خاطرات و روایت‌های ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی درباره فعالیتشان در بخش رختشویی البسه رزمندگان دفاع مقدس است که فاطمه‌سادات میرعالی، زهرا بختور، سمانه نیکدل، سمیه تتر، نسرین تتر، مهناز الفتی‌پور، آمنه لهراسبی و نرگس میردورقی تحقیق آن را برعهده داشته‌اند.

    سخنان رهبر انقلاب درباره زنان رختشویخانه اندیمشک، قهرمانان کتاب «حوض خون» را اینجا مشاهده کنید:
     

    فاطمه‌سادات میرعالی که علاوه بر تحقیق، تدوین کتاب را هم برعهده داشته است، در بخشی از مقدمه خود درباره راویان کتاب این‌طور نوشته است: «اولِ مصاحبه‌ها درد و زجرشان توی ذهنم پررنگ‌ بود، اما انتهای مصاحبه وقتی متوجه می‌شدم هنوز حاضر هستند پای انقلاب جان بدهند، وقتی تلاش می‌کردند راهی برای شستن لباس‌های رزمندگان جبهۀ مقاومت پیدا کنند و بعضی از آن‌ها از من می‌پرسیدند «راهی سراغ نداری بریم سوریه لباس رزمنده‌ها رو بشوریم؟»، معادلات ذهنم دربارۀ اینکه افرادی زجرکشیده هستند به هم می‌خورد. خانم‌های رختشویی با وجود همۀ سختی‌ها و دردهایی که دیده‌اند و از نزدیک تکه‌های بدن شهدا را لمس کرده‌اند، روح زینبی دارند و با بیان تمام تلخی‌ها، از شستن لباس رزمنده‌ها به‌زیبایی یاد می‌کنند. اگر غیر از این بود، اکنون با وجود ناتوانی، باز پای ثابت فعالیت‌های انقلاب نبودند.»

    رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «حوض خون» در محل وقوع داستان‌های آن+فیلم

    «حوض خون»، خاطرات و روایت‌های ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی درباره فعالیتشان در بخش رختشویی البسه رزمندگان دفاع مقدس است که فاطمه‌سادات میرعالی، زهرا بختور، سمانه نیکدل، سمیه تتر، نسرین تتر، مهناز الفتی‌پور، آمنه لهراسبی و نرگس میردورقی تحقیق آن را برعهده داشته‌اند.

    این‌کتاب سومین‌ عنوان از مجموعه‌ «پشتیبانی جنگ» و چهارمین‌ عنوان مجموعه «زنان انقلاب» است که انتشارات «راهِ یار» آن را چاپ کرده است.

    کتاب ۵۰۴ صفحه‌ای «حوض خون» که حاصل همکاری دفتر تاریخ شفاهی اندیمشک و واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است، با قیمت ۸۰ هزار تومان از طریق صفحات مجازی ناشر raheyarpub و سایت vaketab.ir قابل خریداری است.

    رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «حوض خون» در محل وقوع داستان‌های آن+فیلم
    پوستر برنامه‌ای که قرار است روز یکشنبه آینده در اندیمشک برگزار شود

    مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب، روز یکشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶ در محل بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک برگزار می‌شود. البته این بیمارستان به کارخانه تراورس بتن تبدیل شده و در اندیمشک، کوی شهدا، انتهای خیابان پاسداران جنوبی واقع است که یادمانی به نام «حوض خون» در آن قرار دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما