دوشنبه 25 خرداد 1405 - Mon 15 Jun 2026
  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • قیمت خودرو امروز یکشنبه ۲۴ خرداد

  • مترو تهران به بیمارستان‌های پایتخت متصل می‌شود

  • شنیده شدن صدای انفجار در تبریز

  • جزئیات جریمه مخدوشی پلاک در پایتخت

  • تگرگ آنکارا را سفیدپوش کرد / فیلم

  • شهادت مرزبان رشید هنگ مرزی چالدران در درگیری با گروهک پ.ک.ک+ عکس

  • جدول گروه A و B و C و D پس از پایان هفته اول

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287740
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1400 - 09:43

    تنها کسانی که از جنگ در اوکراین خبر ندارند

    شش نفری که از جنگ روسیه و اوکراین بی‌خبرند داخل کپسولی در یک ساختمان متعلق به دوران شوروی در حومه مسکو هستند.

    تنها کسانی که از جنگ در اوکراین خبر ندارند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روزیاتو ،

    شاید تنها شش نفر در دنیا باشند که به لطف یک آزمایش عجیب، هیچ ایده‌ای در مورد جنگ اوکراین ندارند؛ اعضای آزمایش هشت‌ماهه ناسا، SIRIUS ۲۱، که به عنوان بخشی از شبیه‌سازی یک ماموریت فضایی، در حال حاضر در کپسولی در مسکو زندگی می‌کنند.

    ویلیام براون ۳۶ ساله و اشلی کوالسکی ۳۲ ساله امریکایی، اولگ بلینوف، ویکتوریا کریچنکو و اکاترینا کاریاکانای روسی به همراه صالح العامری اهل امارات، ماه نوامبر وارد یک کپسول شدند و انتظار می‌رود که ماه جولای سر و کله‌شان پیدا شود. گفته می‌شود تنها ارتباط آن‌ها با دنیا از طریق نامه‌هایی است که در یک سرور امن آپلود می‌شود.

    آخرین باری که دوستان براون خبری از او گرفتند پیش از حمله پوتین به اوکراین در ۲۴ فوریه بود. نِیتن کرین، دوست عکاس او می‌گوید: «هفته گذشته در مورد این موضوع با او در تماس بودم و ویلیان از احتمال وقوع این حمله آگاه است. اما در مورد اینکه چقدر درباره این موضوع می‌داند مطمئن نیستم.»

    او گفت: «از زمان آخرین نامه خبری از او ندارم و این باعث می‌شود به این موضوع فکر کنم که روس‌ها نامه‌های آن‌ها را نگه داشته‌اند تا این شش نفر از جنایات جنگی که در اوکراین در حال روی دادن است اطلاعات بیشتری به دست نیاورند. این نظر شخصی من است و درباره‌اش مطمئن نیستم.»

    این ۶ نفر تنها کسانی در جهان هستند که از جنگ در اوکراین خبر ندارند

    این ۶ نفر تنها کسانی در جهان هستند که از جنگ در اوکراین خبر ندارند

    نِیتن افزود ناسا سعی می‌کند غیرسیاسی بماند، اما امیدوار است که این برنامه به حالت تعلیق درآید. او گفت: «می‌دانم که ناسا و این برنامه سعی می‌کنند غیرسیاسی بمانند، اما امیدوارم این پروژه تعلیق شود. نمی‌دانم چه اتفاقی قرار است بیفتد.»

    براون تجربه نظامی، حضور در قرارداد‌های دفاعی، مشاوره مراقبت‌های بهداشتی و مهندسی نرم‌افزار را دارد و کوالسکی پیش از این در شرکت هوافضا مشغول به کار بود. پست‌های رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که خدمه این پروژه تعطیلاتی نظیر روز شکرگزاری را با غذا‌های مخصوصی که تهیه کرده بودند جشن گرفتند.

    این ۶ نفر تنها کسانی در جهان هستند که از جنگ در اوکراین خبر ندارند

    بر اساس گزارش‌ها این شش نفر داخل کپسولی در یک ساختمان متعلق به دوران شوروی در حومه مسکو هستند و هدف این آزمایش شبیه‌سازی شرایط سفر‌های طولانی فضایی است. این گروه تحت آزمایش‌های روزانه قرار می‌گیرند تا نحوه واکنش به چالش‌های ذهنی و فیزیکی‌شان آزمایش شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما