شنبه 25 بهمن 1404 - Sat 14 Feb 2026
  • آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر/عکس

  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 287065
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1400 - 10:12

    پرونده بورسیه‌های بلاتکلیف بسته شد

    رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی از بسته شدن پرونده بورسیه های بلاتکلیف خبر داد و گفت: تمام بورسیه هایی که حکم بورس وزارت علوم را داشتند، تعیین تکلیف شدند.

    پرونده بورسیه‌های بلاتکلیف بسته شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر،  محمد علی کی نژاد با اشاره به آخرین وضعیت تعیین تکلیف بورسیه‌های بلاتکلیف گفت: به جز این پیگیر وضعیت حدود ۳۹ نفر از بورسیه‌ها نیز هستیم.

    وی ادامه داد: همچنین کمتر از ۲۰ نفر از کارمندان ایثارگر را که ادامه تحصیل داده‌اند را نیز به وزارت علوم معرفی کرده‌ایم، تا بر اساس ماده ۲۱ برای این افراد حکم صادر کنند و در مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها مشغول فعالیت شوند.

    رئیس هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: از نظر ما تمام بورسیه‌های دارای حکم یعنی افرادی که شورای بورس وزارت علوم برای آنها حکم بورس صادر کرده، تعیین تکلیف شده اند.

    وی ادامه داد: یک تعداد از افراد نیز هستند که همچنان مطرح می‌کنند آنها را نیز وزارت علوم معرفی کرده و تعهد داده‌اند و باید تعیین تکلیف شوند، ولی هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در پرونده این افراد ورود پیدا نمی‌کند.

    وی افزود: در جلساتی هم که با مسئولان مربوطه وزارت علوم داشته‌ایم، اعلام کرده‌ایم که وزارت علوم کار اجرایی این افراد را انجام دهد.

    کی نژاد تاکید کرد: هیأت عالی جذب فقط زمانی ورود پیدا می‌کند که حکم قطعی این افراد را شورای بورس وزارت علوم صادر کرده باشد بنابراین از نظر ما پرونده بورسیه‌ها بسته شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما