شنبه 24 خرداد 1404 - Sat 14 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 260378
    تاریخ انتشار: 14/شهريور/1400 - 10:25

    یک خط وصیت نامه که به درد همه کارمندان می‌خورد

    به هیچ وجه تا زمان پیدا شدن قبر مطهر حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) برای من سنگ قبری تهیه نکنید.

    یک خط وصیت نامه که به درد همه کارمندان می‌خورد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»دائم ذکر حضرت زهرا(س) بر لبانش بود، مداح نبود اما همیشه وسط هیئت روضه حضرت زهرا(س) می‌خواند. این ارادت قلبی او به مادرش حضرت زهرا(س) باعث شد همچون مادر پهلو‌شکسته‌اش با اصابت ترکش به ناحیه پهلو شهید شود. شهید مدافع حرم سید اسماعیل سیرت‌نیا اول فروردین سال 1357 در رشت متولد شد.

    او از دانشجویان رشته علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بود. وی به عنوان یکی از نیروهای سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در عملیات مستشاری در سوریه در جریان عملیات محرم، 17 آبان سال ۹۴ و در نزدیکی حلب در اثر اصابت ترکش خمپاره به ناحیه پهلو و پشت سرش همچون مادرش حضرت زهرا (س) به شهادت رسید. پیکر این شهید در ستاد تیپ عملیاتی سپاه محمد رسول‌الله تشییع و سپس در زادگاهش شهر رشت تشییع و تدفین شد. یکی از دوستانش می‌گفت: شب قبل از شهادتش موهایش را تراشید، وقتی رفقایش از او می‌پرسند که چرا این کار را کردی در جواب گفته بود: «فردا روز دیدار است».

    شهید مدافع حرم اسماعیل سیرت‌نیا در بخشی از وصیت نامه‌اش نوشته بود: «به هیچ وجه تا زمان پیدا شدن قبر مطهر حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) برای من سنگ قبری تهیه نکنید. در لحظه تدفین، تربت کربلا، کفن کربلا و پیشانی بند یا زهرا(سلام‌الله‌علیها) فراموش نشود. مبلغ ۵۰۰ هزار تومان بابت سهل‌انگاری‌های من در استفاده از بیت‌المال به محل کارم پرداخت نمائید. به هیچ وجه در مراسم من هزینه‌های آنچنانی و اسرافی نشود. سهمیه و حقوق من پس از اینکه متأهل شدم و به همسرم و پدرم و مادرم رسید مابقی به یتیمان کمیته امداد امام‌خمینی(ره) برسد.»




     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما