یکشنبه 26 بهمن 1404 - Sun 15 Feb 2026
  • دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان تحریق مسجد سیدالشهدا(ع) و شهادت دو جوان+ فیلم

  • متهمان سوزاندن بسیجی پای میز محاکمه / فیلم

  • معراج شهدا، کانون تجدید میثاق کاروان‌های راهیان نور

  • مرمت نقاشی تاریخی پسران فتحعلی شاه قاجار /عکس

  • ‌ترامپ تصویری را در حساب تروث سوشال خود پست کرد

  • افشای رقم قرارداد چند بازیکن فوتبال ایران

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام حافظی

  • وحید شکری : بر دشمن مرتضی علی لعنت

  • نگهبانانِ یخ؛ زندگی در گرینلند

  • قیمت جدید تخم‌مرغ در آستانه ماه رمضان

  • بازگشت ستاره مهاجم خارجی به بازی استقلال

  • توئیت ضرغامی علیه رضا پهلوی

  • حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند

  • برانداز خارج نشین به خفت و خاری افتاده

  • اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز

  • محکومیت در کمیته تعیین وضعیت استقلال و ذوب آهن

  • توان دفاعی قابل مذاکره نیست+عکس و فیلم

  • طبیعت در غیاب انسان چه اتفاقی می‌افتد؟ /عکس

  • دستور دلاری به وزارت نفت برای تامین ارز کالاهای اساسی

  • برچسب‌زنی به جمهوری اسلامی با کارنامه پهلوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 233838
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1400 - 12:58

    موافقت آمریکا با ترک عراق

    عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق گفت که کمیته مشترک گفت‌وگوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن اطلاع داده که آمریکا با خروج نیروهای رزمی خود از عراق موافقت کرده است.

    موافقت آمریکا با ترک عراق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق روز سه شنبه خبر داد که کمیته مشترک میان عراق و آمریکا که مشغول گفت‌وگوهای راهبردی است، به آن اطلاع داده که واشنگتن با خارج کردن نیروهای رزمی خود از عراق موافقت کرده است.

    به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، «بدر الزیادی» عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق در اظهاراتی تلویزیونی گفت: کمیته مشترک به کمیته امنیت و دفاع پارلمان اطلاع داده که آمریکا در دور سوم گفت‌‌وگوهای راهبردی با خارج کردن نیروهای رزمی خود از عراق موافقت کرده است .

    الزیادی گفت که موافقت فوری واشنگتن با ترک عراق کمیته مشترک را غافلگیر کرده است و البته که این، موضوعی خوب است.

    او اجرای توافق میان بغداد و واشنگتن را  مساله‌ای مهم در تحکیم روابط میان طرفین خواند و گفت: بر اساس توافق اخیر، نیروهایی که در عراق باقی خواهند ماند، آموزشی و نه رزمی خواهند بود.

    «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت خارجه عراق، شامگاه چهارشنبه هفته گذشته (هجدهم فروردین ماه) پس از پایان گفت‌و‌گوهای راهبردی بغداد و واشنگتن، تأکید کرد، دور سوم گفت‌و‌گوهای راهبردی میان واشنگتن و بغداد، با تمرکز بر موضوع امنیت، مبارزه با تروریسم، اقتصاد، انرژی، مسائل سیاسی، و همکاری‌های پرورشی و فرهنگی آغاز شد.

    الصحاف در ادامه تصریح کرد: «حضور نیروهای آمریکایی پس از این گفت‌وگو به دادن مشاوره‌ و آموزش محدود خواهد شد و نیروهای خارجی بر اساس یک جدول زمانی مشخص خارج از عراق مستقر خواهند شد».

    وی در پایان تاکید کرد: «نیروهای خارجی باقی‌مانده در پایگاه‌هایی کاملا عراقی حضور خواهند داشت. بغداد و واشنگتن بر سر عدم حضور نیروهای رزمی (خارجی) در عراق توافق کرده‌اند».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما