دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • چرا در روایت «حسن روحانی» آمریکا حذف شده است؟

  • آرامکو آتش گرفت+ فیلم

  • اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس علیه استقلال تا دادگاه عالی ورزش CAS می‌رود

  • بورس سقف نمی‌شناسد؛ هجوم پول به بازار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 229222
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1399 - 11:14

    هیأتی از حزب‌الله لبنان وارد مسکو شد

    اعضای هیأتی از «حزب الله» به ریاست رئیس فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان، برای دیدار با مقامات روسی وارد «مسکو» شدند.

    هیأتی از حزب‌الله لبنان وارد مسکو شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهر،اعضای یک هیأت از «حزب الله» لبنان وارد «مسکو» پایتخت روسیه شد. قرار است اعضای این هیأت در جریان سفر به روسیه با مقامات ارشد این کشور دیدار و گفتگو کنند.

    بر اساس این گزارش، ریاست هیأت حزب الله لبنان در سفر به روسیه را «محمد رعد» رئیس فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان برعهده دارد. سفر هیأت حزب الله به مسکو بنابر دعوت رسمی وزارت خارجه روسیه صورت گرفته است.

    اعضای حزب الله لبنان پس از ورود به مسکو با «شوقی بونصار» سفیر لبنان در روسیه دیدار و گفتگو کردند. در هیأت حزب الله لبنان، شخصیت‌هایی نظیر «عمار الموسوی» مسئول روابط بین الملل و ارتباطات، احمد مهنی، معاون او و احمد حاج علی، مشاور رسانه‌ای حزب الله حضور دارند.

    منابع رسانه‌ای اعلام کردند که سفر هیأت حزب الله لبنان به مسکو سه روز به طول خواهد انجامید و در جریان این سفر، اعضای حزب الله مسائل مربوط به تحولات میدانی سوریه و تشکیل کابینه جدید لبنان را با سران روسی بررسی می‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما