جمعه 20 تير 1404 - Fri 11 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228078
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1399 - 23:36
    سرلشکر باقری:

    مهارت‌آموزی سربازان بعد از پایان کرونا

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: موضوع مهارت‌آموزی سربازان در دوران خدمت از سال‌های گذشته شروع شده است که با پایان یافتن بیماری کرونا توسعه چشمگیری پیدا خواهد کرد.

    مهارت‌آموزی سربازان بعد از پایان کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  به نقل از سپاه نیوز، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح امروز (دوشنبه ۱۸ اسفند) در حاشیه امضا تفاهم‌نامه همکاری میان ستاد کل نیرو‌های مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص امضا این تفاهم‌نامه، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز توافق‌نامه‌ای در حوزه همکاری‌های علمی، پژوهشی، آموزشی میان دانشگاه آزاد اسلامی و نیرو‌های مسلح منعقد شد.

    وی ادامه داد: طبق این توافق‌نامه پژوهش‌های صورت گرفته در نیروهای مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی به اشتراک گذاشته می‌شود.

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه پژوهش‌ها باید مطابق با نیازهای نیرو‌های مسلح هدف‌گذاری شود، افزود: اشتراک‌گذاری امکانات و زیر ساخت‌های پژوهشی، استفاده از بانک‌های اطلاعاتی پژوهشگران طرفین، استفاده از مجموعه‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر اهداف امضا این توافق‌نامه است.

    سرلشکر باقری با تاکید بر اینکه نیرو‌های مسلح کشور نیازمند دانش روز هستند، بیان داشت: نیرو‌های مسلح نیازمند حرکت بر لبه فناوری‌های روز جهانی هستند و باید از دانش روز بهره‌مند باشند؛ لذا نیازهای خود را باید از طریق مجموعه‌های علمی و دانشگاهی کشور مرتفع کنند.

    وی اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراکز علمی کشور بتوانیم از لحاظ دفاعی رشد اساسی و جهش‌گونه‌ای را رقم بزنیم.

    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درخصوص توافق‌نامه‌ای که در حوزه مهارت‌آموزی بین ستاد کل نیروهای مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی به امضا رسید، خاطرنشان کرد: قشر عظیمی از جوانان کشورمان در دانشگاه آزاد مشغول تحصیل هستند که بعد از پایان دوران تحصیل به‌ خدمت سربازی اعزام می‌شوند؛ لذا دانشجویانی که به خدمت سربازی اعزام می‌شوند، می‌توانند با گذراندن دوره‌های مهارت‌آموزی در این دوران با کسب مهارت‌های لازم جذب بازار کار شوند.

    وی ادامه داد: موضوع مهارت‌آموزی سربازان در دوران خدمت از سال‌های گذشته شروع شده است که با پایان یافتن بیماری کرونا توسعه چشمگیری پیدا خواهد کرد.
    رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به سوال خبرنگار دفاع‌پرس مبنی بر اینکه چه تعداد سرباز گواهی مهارت آموزی دریافت کرده‌اند، گفت: با وجود بیماری کرونا و سخت شدن آموزش‌های با جمعیت بالا در طی دو سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار نفر از سربازان ما مهارت‌های مختلف را فرا گرفتند و در آزمون مهارتی قبول شدند و کارت رسمی دریافت کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما