جمعه 20 تير 1404 - Fri 11 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227941
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1399 - 12:29
    روح الله ایزدخواه

    FATF تیغ تحریم را تیزتر کند

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه به تاخیر انداختن تعیین تکلیف لوایح FATF بازی در پازل کسانی است که هشت سال حل مشکلات کشور را به خارج گره زده‌اند، گفت: تیغ تحریم در حال کُند شدن است و FATF می‌تواند مجددا تیغش را تیز کند.

    FATF تیغ تحریم را تیزتر کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس ،روح الله ایزدخواه نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به تاخیر انداختن تعیین تکلیف لوایح FATF بازی در پازل کسانی است که هشت سال حل مشکلات کشور را به خارج گره زده‌اند.

    وی با تاکید بر اینکه در اظهارات مقامات دولتی تناقضات جدی در مورد FATF دیده می‌شود، ادامه داد: مسئولین می‌گویند FATF برای روابط خارجی بانکی یک ضرورت است، اما وقتی می‌گوییم تضمین بدهید که با اجرای خواسته‌های FATF مشکلات روابط بانکی حل می‌شود، می‌گویند ما نمی‌توانیم تضمین کنیم. در شرایطی که به اعتراف خود دولتمردان محدودیت تحریم‌ها به مراتب شدیدتر و بیشتر از FATF است، چگونه می‌گویند که FATF برای اقتصاد کشور یک ضرورت است؟!

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه درون‌زایی برای کشور ضرورت دارد نه نگاه به بیرون، اظهار داشت: ما برای تامین نیازهای دفاعی و امنیتی خود عضو کنوانسیون‌های خارجی نشدیم، بلکه به ظرفیت‌های داخلی خود تکیه کردیم. هر جا به ظرفیت‌های داخلی خودمان تکیه کردیم توانستیم چالش‌ها را برطرف کنیم.

    ایزدخواه اضافه کرد: اینکه گفته می‌شود چرا همه‌ کشورها به فلان کنوانسیون پیوسته‌اند ولی ما نپیوسته‌ایم، منطق خام و ساده لوحانه‌ای است. آمریکا هم به بعضی از کنوانسیون‌ها و معاهدات بین‌المللی نپیوسته است. استقلال در میدان عمل یعنی اینکه ما بر اساس منافع خودمان تصمیم می گیریم نه بر این اساس که دیگران چه می کنند.

    وی با انتقاد از مسئولینی که در رابطه با مشکلات کشور آدرس غلط می‌دهند گفت: بعد از گذشت 5 سال مسئولین پاسخ نمی‌دهند که سرانجام برجام چه شد، چرا تحریم‌ها برداشته نشد و بلکه افزایش پیدا کرد.

    نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا با اجرای خواسته‌های FATF وضع از این هم بدتر می‌شود زیرا واضح است که آمریکا از ظرفیت‌های FATF برای پیشبرد سیاست تحریمی خود استفاده می‌کند. دولت نتوانسته است در برجام تحریم‌ها را بردارد، اکنون برای فرار از پاسخگویی FATF را بهانه کرده است. همانطور که برجام توسط آمریکایی‌ها طراحی و پخته شد، FATF هم طراحی آمریکاست و همکاری با آن مشکلات را افزایش می‌دهد.

    ایزدخواه با تاکید بر اینکه اثرگذاری تحریم­ها همیشگی نیست، گفت: هم در دوره قبلی تحریم­ها و هم در این دوره، آمریکا نگران کُند شدن تیغ تحریم خود بودند و این طبیعت تحریم است که پس از مدتی، اثرگذاری خود را از دست می­دهد. در حال حاضر نیز تحریم­ها اثر اولیه خود را از دست داده­اند و مسئولین دولتی هم اذعان دارند که فروش نفت از روش­های غیررسمی افزایش یافته و پول آن نیز به راحتی در دسترس دولت است. این وضعیت نشان می­دهد که استقامت ما جواب خواهد داد و ساختار تحریم­ها به آرامی در حال سست شدن است. در چنین شرایطی پیوستن به کنوانسیونهای FATF، به معنای بازگشت به شرایط قبلی و اثرگذاری جدی­تر تحریم­ها خواهد بود. تیغ تحریم در حال کُند شدن است و FATF می تواند مجددا تیغش را تیز کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما