جمعه 27 تير 1404 - Fri 18 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227796
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1399 - 09:24

    اعتراف تلخ کلوپ در روزهای سخت لیورپول

    سرمربی تیم فوتبال لیورپول پس از ثبت یک شکست خانگی دیگر در کارنامه تیمش اعتراف کرد که در حال سپری کردن بدترین مقطع از دوران مربیگری خود است.

    اعتراف تلخ کلوپ در روزهای سخت لیورپول

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم،تیم فوتبال لیورپول روز گذشته (یکشنبه) در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر انگلیس در ورزشگاه آنفلید به مصاف فولام رفت و با نتیجه یک بر صفر تن به شکست داد. این ششمین باخت خانگی متوالی لیورپول در لیگ برتر بود، ‌لیورپولی که در هفت بازی اخیرش در لیگ تنها یک پیروزی کسب کرده است.

    یورگن کلوپ سرمربی آلمانی مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها که حالا تیمش به شدت خطر از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را در فاصله 10 هفته به پایان فصل احساس می‌کند، بعد از بازی به شبکه BBC Sport گفت: ای کاش می‌توانستم بگویم که در بدترین مقطع از دوران مربیگری‌ام نیستم، اما واقعیت این است که هستم. اما این برای من مشکل‌ساز نیست. قرار نیست که من همیشه بهترین اوقات و احوال را داشته باشم. لیورپول تیمی خارق‌العاده است. ما در فصول اخیر به طرزی خارق‌العاده موفق بوده‌ایم، اما الان وضعیتی نه چندان جالب داریم. با این حال تا زمانی که بتوانیم می‌جنگیم.

    با وجود شکست مقابل فولام کلوپ گفت از عملکرد بازیکنانش مقابل تیم هفدهم جدول راضی است. او ادامه داد: خب مشخص است که بازی ما یک گل و یک کلین شیت کم داشت. از ابتدای بازی با توجه به وضعیتی که تیم ما و تیم آنها در این اواخر داشته است، مشخص بود که فولام برای ما مشکلات بزرگی به وجود خواهد آورد. مشخص بود که باید خودمان را برای یک بازی سخت آماده کنیم. بازی را خوب شروع کردیم، بازی مستقیمی هم ارائه کردیم و توسط صلاح دروازه حریف را تهدید کردیم، اما در نهایت از موقعیت‌های‌مان بهره‌ای نبردیم. بعد از آن فولام بازی خوبی ارائه کرد.

    کلوپ با اشاره به غیبت مهره‌های کلیدی‌اش در خط دفاعی افزود: خط دفاعی تیم ما کاملاً جدید بود. ما به خاطر اینکه توپ‌های زیادی پشت سر مدافعان‌مان انداخته می‌شد و آنها هم در مکان‌هایی مناسب قرار نداشتند، مجبور شدیم دوندگی زیادی انجام دهیم و در نهایت به همین دلیل هم گل خوردیم. این باخت تأثیرگذار است. در شرایط معمولی من می‌گفتم که باخت یک بر صفر مشکلی نیست و اینکه این یک نتیجه عادی است، اما شرایط ما در حال حاضر عادی نیست. دریافت گل درست قبل از نیمه اول به ما ضربه سنگینی زد. ما سعی کردیم به گل خورده واکنش نشان دهیم و بازیکنانم تلاش‌شان را هم کردند. در نهایت نتوانستیم گل بزنیم و این یک مشکل بزرگ تیم ما در حال حاضر است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما