جمعه 27 تير 1404 - Fri 18 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227774
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1399 - 00:35

    هشدار وزیر خارجه آمریکا به دولت افغانستان

    وزیر خارجه آمریکا، در نامه‌ای خطاب به اشرف غنی هشدار داده که برای نهایی کردن توافقنامه صلح در هفته‌های آینده، «همکاری سازنده» داشته باشد.

    هشدار وزیر خارجه آمریکا به دولت افغانستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» نامه آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، را خلیلزاد هفته پیش به اشرف غنی و عبدالله عبدالله در کابل تحویل داد. نسخه‌ای از این نامه در اختیار طلوع‌نیوز قرار گرفته است.
    بلینکن در این نامه نوشته است: «من امروز می‌نویسم که شما را در جریان موضع آمریکا، مسیر فوری پیش رو و رهبری فوری که در هفته‌های آینده رئیس‌جمهوری بایدن و من از شما تقاضا داریم، قرار دهم. هرچند تاکنون روند بازنگری خود را تکمیل نکرده‌ایم، اما نتیجه مقدماتی که حاصل کرده‌ایم این است که بهترین راه برای پیشبرد اهداف مشترک مان این است که هرچه در توان داریم در راستای تسریع گفتگوهای صلح و کشاندن جناح‌ها به تعهداتشان، انجام دهیم.»

    او نوشته است: «ما برای حرکت سریع و بنیادی به سوی توافقنامه صلح و آتش‌بس دائم و جامع، فورا تلاش دیپلماتیک رده بالا با حضور تمام طرف‌ها، کشورهای منطقه و سازمان ملل متحد را شروع می کنیم. این تلاش چند عنصر خواهد داشت.»
    وزیر خارجه آمریکا سپس این عناصر را در نامه توضیح داده است: «ابتدا قصد داریم از سازمان ملل متحد درخواست کنیم که نشستی را در سطح وزیران خارجه و نمایندگان روسیه، چین، پاکستان، ایران، هند و ایالات متحده آمریکا برگزار کند تا رویکرد واحدی در قبال حمایت از صلح در افغانستان مورد بحث قرار گیرد.»

    در این نامه همچنان آمده است که بلینکن از زلمی خلیلزاد خواسته که طرح‌های مکتوب خود را برای رسیدن به توافق سیاسی و آتش‌بس با رئیس‌جمهوری افغانستان و طالبان در میان بگذارد.

    در این طرح، ایجاد حکومت مشترک با طالبان و حفظ دستاوردها و برگزاری انتخابات پس از یک دوره انتقالی مطرح شده است.

    بلینکن همچنان افزوده است که از دولت ترکیه خواهد خواست که در هفته‌های آینده نشستی را در سطح بالا بین دو طرف طالبان و نظام جمهوریت برگزار کند تا توافقنامه صلح را نهایی کنند. او از اشرف غنی و یا نمایندگانش خواسته است که در این نشست شرکت کنند.
    وزیر خارجه آمریکا همچنان پیشنهاد داده است که ابتدا طرح آتش‌بس ۹۰ روزه اجرا شود تا مانع از آغاز حملات بهاری طالبان شود و طی این مدت تلاش‌های صلح نیز به جایی برسد.
    او بار دیگر از اشرف غنی خواسته است که با زلمی خلیلزاد در این زمینه همکاری کند.

    او همچنان به اشرف غنی توضیح داده است که آمریکا از هیچ گزینه‌ای دریغ نمی‌کند و روند خروج کامل نیروها را تا اول ماه مه همچنان در دست بررسی دارد. او به غنی گفته است که حتی با وجود ادامه حمایت‌های مالی آمریکا از نیروهای امنیتی افغانستان نگران است که اوضاع امنیتی رو به وخامت بگذارد و طالبان مناطق بیشتری را به سرعت تصرف کنند.
    او در پایان این نامه نوشته است: «من این وضعیت را برای شما واضح ساختم تا شما فوریت لحن در مورد کار جمعی را که در این نامه بیان شد درک کنید.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما