شنبه 24 آبان 1404 - Sat 15 Nov 2025
  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • بازی‌های کشورهای اسلامی 2025 ریاض ؛ مسابقات تنیس روی میز بانوان

  • چهارمین همایش بین المللی طب نظامی کشورهای عضو شانگهای

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 221505
    تاریخ انتشار: 21/بهمن/1399 - 14:50

    اعتراض مردم کره جنوبی

    اعتراض مردم کره جنوبی، باعث لغو یک رزمایش مشترک نظامیان ارتش آمریکا و کره جنوبی در این کشور شد.

    اعتراض مردم کره جنوبی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس، اعتراض مردم کره جنوبی باعث لغو یک رزمایش و تمرین نظامی نیروهای ارتش آمریکا و کره جنوبی (USFK) در نزدیکی شهر پوهانگ در جنوب شرقی این کشور شد.
    این رزمایش که قرار بود با شلیک آتش بار از جمله با بالگردهای تهاجمی آپاچی برگزار شود به خاطر سروصدای زیاد، آلودگی‌های زیست محیطی و دیگر شکایات ساکنان منطقه لغو شده است.
    بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، «کمیسیون حقوق مدنی و ضد فساد» کره جنوبی می‌گوید، این رزمایش که قرار بود از روز سه شنبه آغاز شود و به مدت یک ماه ادامه داشته باشد به حالت تعلیق درآمده است تا با ساکنان منطقه «سوسئونگ»، محل برگزاری این رزمایش، رایزنی و میانجیگری صورت بگیرد.
    «بو سئونگ چان» سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی گفته، به خاطر اینکه این رزمایش نباید برای مدت طولانی به تعویق بیافتد ما از کمیسیون انتظار داریم که به نحو منطقی میانجیگری کند تا رزمایش برگزار شود.

    پیش از این صدها نفر از مردم کره جنوبی در این منطقه با امضای طوماری خواستار لغو این رزمایش شده بودند.
    ارتش آمریکا دارای ۲۸۵۰۰ نیروی نظامی در خاک کره جنوبی است. بیشتر پایگاههای نظامیان آمریکایی در نزدیکی شهرهای بزرگ کره جنوبی واقع شده است. علاوه بر جرائمی که نظامیان آمریکایی در کشورهای میزبان خود از جمله در کره جنوبی و ژاپن مرتکب می‌شوند، سروصدای تجهیزات و تاسیسات نظامی، آلودگیهای زیست محیطی و مشکلات دیگر شامل هزینه‌های هنگفت استقرار ارتش آمریکا، اعترضات زیادی را همواره برانگیخته است.
    مردم کره جنوبی بارها با اعتراضات خیابانی خواستار خروج نظامیان ارتش آمریکا از کشورشان شده‌اند.
    آمریکا از زمان پایان جنگ کره در سال ۱۹۵۳، به بهانه تهدید کره شمالی نیروهای نظامی خود را در شبه جزیره کره مستقر کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما