شنبه 17 آبان 1404 - Sat 08 Nov 2025
  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 210102
    تاریخ انتشار: 17/آذر/1399 - 20:33

    سهمیه ایران در لیگ قهرمانان مشخص شد

    سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا سال ۲۰۲۱ تغییری نکرده و همان ۲+۲ خواهد ماند.

    سهمیه ایران در لیگ قهرمانان مشخص شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»خبرورزشی نوشت: سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا سال ۲۰۲۱ تغییری نکرده و همان ۲+۲ خواهد ماند.

    در سال ۲۰۱۹ و از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا این تصمیم گرفته شد که رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا از سال ۲۰۲۱ با حضور ۴۰ کشور برگزار شود، بنابراین این موضوع به سود کشورهایی که در رنکینگ این قاره در رده‌های پایین‌تر قرار دارند، شده و کشورهایی مانند اردن، هند، تاجیکستان و ترکمنستان که تا پیش از این از مرحله پلی‌آف کار خود را آغاز می‌کردند، حالا هرکدام با یک سهمیه مستقیم وارد مرحله گروهی خواهند شد و نکته قابل‌توجه اینکه برای فصل آینده از منطقه غرب ۱۶ تیم از مرحله گروهی و ۱۰ تیم دیگر در مرحله پلی‌آف برای مشخص شدن چهار تیم حاضر دیگر در مرحله گروهی به رقابت با هم خواهند پرداخت‌.
    در این بین، مثل سال گذشته دو مرحله پیش‌مقدماتی و یک مرحله پلی‌آف برای مشخص شدن چهار تیم نهایی در منطقه غرب برگزار خواهد شد. نکته قابل‌توجه اینکه هنوز نحوه برگزاری مرحله پیش‌مقدماتی و پلی‌آف در منطقه غرب آسیا مشخص نیست اما از کلیات آن پیداست درصورتی‌که این مرحله مانند سال گذشته برگزار شود با توجه به کم شدن چهار تیم در این مرحله به احتمال زیاد تیم فوتبال استقلال که سال گذشته با برگزاری دو دیدار در پیش‌مقدماتی و پلی‌آف و پیروزی در آنها به مرحله گروهی راه یافت، امسال با یک دیدار کمتر به مرحله گروهی رسیده و احتمالا فقط در یک دیدار پلی‌آف حاضر خواهد شد تا برنده این دیدار راهی مرحله گروهی شود.در واقع سهمیه ایران نیز تغییری نخواهد کرد و همان ۲+۲ خواهد ماند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما