یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175056
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1398 - 13:43

    اعتراف عجیب لیس‌زننده پنجره‌های حرم

    ابعاد تجمع شب‌گذشته در خروجی‌های حرم مطهر امام رضا (ع) که به حمله به گیت‌های حرم و توهین به خادمان رضوی منجر شد در حال روشن شدن است به‌گونه‌ای که خبرها حاکی از آن است یکی از این لیدرها برادر مسوول دفتر سیدصادق شیرازی است.

    اعتراف عجیب لیس‌زننده پنجره‌های حرم

    پس از اعلام توقف موقت حضور زائران در حرم مطهر رضوی، شب گذشته تجمعی پشت درهای خروجی این آستان مقدس شکل گرفت که منجر به حمله به گیت‌های ورودی باب‌الجواد (ع) و توهین به خادمان شد.

    حالا ابعاد این تجمع در حال روشن شدن است و پیگیری‌ها از منابع آگاه حاکی از آن است یکی از لیدرهای تجمع شب گذشته برادر مسوول دفتر سید صادق شیرازی است.

    پیش از نیز در ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور برخی حامیان صادق شیرازی اقدام به انتشار فیلم‌هایی در شبکه‌های اجتماعی کردند که در آن ضریح حرم مطهر را لیس می‌زدند که این اقدام با واکنش‌های انتقادی مردم مومن و مذهبی مواجه شد.

    در همین خصوص برخی منابع آگاه اطلاعات جالبی در اختیار خبرنگار ما قرار دادند که نشان می‌دهد این افراد بعداز بازداشت در اعترافاتشان عنوان کرده اند: « پیش از اقدام به لیس زدن پنجره‌ها، آن را با "پَد الکی" تمیز کرده‌اند.»

    تولیت آستان قدس رضوی، آستان مقدسه حضرت معصومه (س) و آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) با صدور اطلاعیه مشترک اعلام کردند: با ورود و شیوع بیماری کرونا و توصیه‌های مقامات بهداشتی در مخاطرات جدی تجمعات، مدتی است که کلیه‌ی اجتماعات و برنامه‌های گروهی عتبات مقدسه به حال تعلیق درآمد و اکنون با گسترش و مخاطرات جدی‌تر کرونا در سطح کشور و جهان، با قلبی شکسته و دلی پردرد، تصمیم سخت ایجاد محدودیت موقت انجام گرفت و بنابراین با حزن و اندوه فراوان عذرخواهی خود را به پیشگاه اهل بیت(ع) در عدم امکان ارائه خدمات به زائران عزیز حرم‌های مطهر ابراز می‌داریم.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما