جمعه 02 خرداد 1404 - Fri 23 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 173599
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1398 - 15:04
    آدام همتی:

    شباهت‌هایی بین برانکو و افاضلی وجود دارد!

    هافبک تیم پارس جنوبی جم گفت:‌ به خاطر شهر جم و مردم آن که به این تیم عشق دارند سکوت کردیم ولی از لحاظ مالی به ما فشار وارد می‌شود

    شباهت‌هایی بین برانکو و افاضلی وجود دارد!

    به گزارش فوتبالی، آدام همتی در گفت‌وگویی در خصوص انتخاب پارس‌جنوبی و شرایط حضور در این تیم، اظهار داشت:‌ باید از هومن افاضلی تشکر کنم که این فرصت را به من داد، از بودن در این تیم خیلی خوشحالم. بازیکنان خونگرمی داریم، شهر جم هم یک شهر با مردم و هواداران خونگرم است. خیلی خوشحالم که به این تیم اضافه شده‌ام و می‌توانم فوتبالم را در ایران ادامه بدهم، تمام تلاشم را می‌کنم که این تیم به امید خدا نتیجه بگیرد.
    همتی در مورد اینکه آیا حضور در تیم جدید آرامش روحی بیشتری برای او دارد، عنوان کرد: من هیچ وقت فشار تماشاگر پرسپولیس را حس نمی‌کردم. آن‌ها در این دو سال و نیم خیلی به من لطف داشتند،به فوتبالم کمک کردند و همیشه حامی من بودند، همیشه پیام‌های آنها را می‌خواندم. هر وقت که به استادیوم می‌رفتیم از من استقبال می‌کردند و به من روحیه می‌دادند. همیشه از آن‌ها تشکر کرده‌ام و امیدوارم پرسپولیس هم بهترین نتیجه را بگیرد.
    هافبک پارس‌جنوبی جم در مورد کیفیت این تیم با حضور مهره‌های تازه جذب شده گفت:‌ بازیکنان بسیار خوب و با تجربه‌ای داریم. خیلی از آن‌ها در رده‌های مختلف ملی بازی کرده‌اند و در تیم‌های بزرگ مانند استقلال و پرسپولیس بوده‌اند. من افتخار می‌کنم در کنار آنها تمرین می‌کنم و می‌توانم به کارم ادامه بدهم. ضمن اینکه کادر فنی بسیار خوبی هم داریم و خیلی خوشحالم که می‌توانم در کنار این مجموعه و در کشور ایران کارم را ادامه بدهم.
    وی در مورد اینکه بین هومن افاضلی و برانکو دوستی نزدیکی وجود دارد و آیا نقطه مشترکی بین این دو نفر در زمینه کاری دیده می‌شود، اظهار داشت:‌ طبیعتاً مواردی بین آنها شبیه هم است. آن‌ها دوست‌های خیلی خوبی هستند و همکارند. من با برانکو دو سال و نیم کار کردم و می‌دانم روش او چگونه است، او بسیار ثابت شده است. هومن افاضلی هم خیلی تلاش می‌کند، مربی خیلی خوبی است و من افتخار می‌کنم که زیر نظر او تمرین می‌کنم و در این مدت کم چیزهای زیادی از او یاد گرفته‌ام.
    همتی در مورد اینکه پارس جنوبی در چند مسابقه نتوانست نتیجه لازم را کسب کند اما با پیروزی مقابل تراکتور توانست صعود خوبی در جدول داشته باشد، اظهار گفت: همه ما در حال تلاش هستیم و از کادرفنی یاد می‌گیریم. 5،6 بازیکن جدید به تیم اضافه شده‌اند و طبیعی است که کمی زمان نیاز دارند تا با هم هماهنگ شوند، خدا را شکر رفته‌رفته با هم صمیمی‌تر می‌شویم، در کنار هم بهتر بازی می‌کنیم و امیدوارم همین روند را ادامه بدهیم.
    وی ادامه داد: بازی با تراکتور بازی خیلی خوبی بود. بازیکنان ما با تمام توان، تلاش و وجودشان به زمین رفتند و توانستیم نتیجه خیلی خوبی بگیریم. خدا را شکر که توانستیم سه امتیاز را بگیریم و امیدوارم در هفته‌های آینده هم همین طور نتیجه بگیریم تا هواداران و مردم شهر جم را خوشحال کنیم و خانواده‌های خودمان و کادر فنی تیم‌ هم از ما راضی باشند.
    هافبک پارس جنوبی جم در مورد اعتراضات اعضای تیم تراکتور به داور این مسابقه به خصوص در مورد یک صحنه پنالتی، عنوان کرد: من بازیکن هستم و وظیفه من در زمین است. اگر کادر فنی یا بازیکنان تراکتور فکر می‌کند آن داوری مشکل داشته یا آن صحنه پنالتی بوده، نظر خودشان است. من داور نیستم و نمی‌توانم تشخیص بدهم. آن صحنه را دقیق ندیدم. داوران نزدیک بودند و تشخیص دادند که پنالتی نبود. من به نظر تیم تراکتور و همچنین تیم داوری احترام می‌گذارم.
    همتی در مورد مشکلات مالی تیم پارس جنوبی و بودجه این تیم که فعلا بلاک شده، جم اظهار داشت:‌ متاسفانه از اول فصل یک ریال هم دریافتی نداشتیم اما الان فشار مالی زیاد است. شب عید است و ما به این پول نیاز داریم. این شغل ما است و از آن درآمد داریم. طبق این پول برای زندگی خودمان برنامه‌ریزی می‌کنیم. به خاطر شهر جم و مردم آن که به این تیم عشق دارند چیزی نگفتیم و سکوت کردیم ولی به ما فشار وارد می‌شود و امیدواریم که مسئولان استان به ما کمک کنند و این پول آزاد شود.
    وی در مورد تعطیلات لیگ برتر به خاطر شیوع ویروس کرونا و اینکه پارس جنوبی مجبور به انجام یک بازی تدارکاتی شد،‌گفت: ما بازیکن هستیم و تحت نظر کادر فنی و باشگاه کار می‌کنیم. هر چه آن‌ها بگویند وظیفه داریم انجام بدهیم. چه در بازی دوستانه، چه در تمرین و چه در تمرین اضافه، باید در خدمت مجموعه باشیم اما به هرحال امیدوارم این بیماری هر چه زودتر ریشه‌کن شود تا مردم بتوانند زندگی عادی خودشان را از سر بگیرند.

    منبع : آخرین خبر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما