شنبه 24 خرداد 1404 - Sat 14 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • رهبر انقلاب : اسرائیل منتظر مجازاتی سخت باشد

  • جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به ایران +فیلم

  • جایگاه و شأن حقوقی مجلس از نظر رهبر انقلاب اسلامی/در تصمیم‌گیری و رای‌گیری‌ها اغراض شخصی را دخیل نکنید+فیلم و صوت

  • گروسی عامل موساد است به کشور راهش ندهید!

  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 125660
    تاریخ انتشار: 27/اسفند/1397 - 10:01
    فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه

    هشدار سپاه درباره صید ترال در خلیج‌فارس

    فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: نباید در خلیج‌فارس صید ترال انجام شود و کشتی‌های مربوط باید برای انجام این کار به دریاهای دور بروند، ما با همه توان ورود خواهیم کرد، جلوی صید ترال را خواهیم گرفت و روی این موضوع پافشاری خواهیم کرد.

    هشدار سپاه درباره صید ترال در خلیج‌فارس

    فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: نباید در خلیج‌فارس صید ترال انجام شود و کشتی‌های مربوط باید برای انجام این کار به دریاهای دور بروند، ما با همه توان ورود خواهیم کرد، جلوی صید ترال را خواهیم گرفت و روی این موضوع پافشاری خواهیم کرد.

    سرهنگ عباس غلامشاهی  درباره ورود نیروی دریایی سپاه به مسئله صید ترال در خلیج‌فارس اظهار کرد: نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جهت تکلیف و مأموریت انقلابی که در حفظ منافع مردم و نظام مقدس اسلامی دارد در همه عرصه‌ها خصوصاً در دریا ورود می‌کند.

    وی ادامه داد: اخیراً به جهت تغییراتی که در وضعیت معیشت مردم به وجود آمده و موجب گلایه‌مندی آنان از وضع صید و صیادی شده، نیروی دریایی سپاه به این امر یعنی صید ترال که صید مضری برای زیست دریایی و آبزیان و صیادان است ورود کرده است.

    فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه ما اعتقاد داریم نباید در خلیج‌فارس صید ترال انجام شود و کشتی‌های مربوط باید برای انجام این کار به دریاهای دور بروند، افزود: ما با همه توان ورود خواهیم کرد، جلوی صید ترال را خواهیم گرفت و روی این موضوع پافشاری خواهیم کرد.

    سرهنگ غلامشاهی با اشاره به اینکه امیدواریم بتوانیم تا جایی که منافع ملت خصوصاً ساحل‌نشینان و صیادان بومی و محلی ساحلی را تأمین کنیم به این کار ادامه دهیم، تصریح کرد: از زمانی که نیروی دریایی سپاه انقلاب اسلامی به این مسئله ورود کرده مقدار صید ترال بسیار کاهش یافته است مردم و حتی مسئولین پیام‌های تشکر خود را به نیروی دریایی سپاه و سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه می‌رسانند.

    وی ادامه داد: ما مکلف هستیم از منافع مردم و منافع ملی حراست کنیم تا مردم که صاحب اصلی نظام هستند بتوانند از مواهب دریا و ساحل استفاده کرده و رزق و روزی خود را به دست آورند؛ ما نیز به رضایت مردم و منافع ملی احترام گذاشته و این کار را ادامه خواهیم داد.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما