دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • چرا در روایت «حسن روحانی» آمریکا حذف شده است؟

  • آرامکو آتش گرفت+ فیلم

  • اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس علیه استقلال تا دادگاه عالی ورزش CAS می‌رود

  • بورس سقف نمی‌شناسد؛ هجوم پول به بازار

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • کشتی‌ها از هرمز گریختند

  • سانحه هوایی در فرودگاه بین‌ المللی میامی آمریکا / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 125028
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1397 - 15:06
    رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی

    مرغ منجمد تنظیم بازاری 10 هزارو 500 تومان شد

    رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی اعلام کرد: عرضه مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت هر کیلوگرم 10 هزار و 500 تومان از امروز در واحدهای صنفی سراسر کشور آغاز شد، هر کیلو گرم مرغ منجمد پیش از این به قیمت 8900 تومان بود.

    مرغ منجمد تنظیم بازاری 10 هزارو 500 تومان شد

    مهدی یوسف خانی افزود: براساس بخشنامه دولت، از امروز (چهارشنبه) هرکیلوگرم مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت 10 هزارتومان خریداری و با قیمت 10 هزارو 500 تومان عرضه می شود.
    به گفته وی، اعضای این اتحادیه که پروانه کسب دارند، در صورت تمایل می توانند برای تهیه مرغ منجمد به اتحادیه مراجعه کنند.
    شرکت پشتیبانی امور دام کشور هر ساله برای تنظیم بازار محصولات پروتئینی در ماه های اوج مصرف اقدام به توزیع این محصولات می کند به طوری که در ماه های گذشته قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ منجمد 8900 تومان و مرغ گرم 9800 تومان بود.
    مقایسه قیمت جدید هرکیلو گرم مرغ منجمد تنظیم بازاری نسبت به گذشته، به ازای هر کیلو گرم یک هزارو 600 تومان افزایش نرخ دارد.
    قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار آزاد در روزهای گذشته به سطح 15 تا 17 هزارتومان رسیده بود.
    به گزارش ایرنا، عباس قبادی معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز شب گذشته اعلام کرد: برخلاف فضاسازی ها و جنگ روانی دشمن، در بسیاری از اقلام شرایط کشور عادی است و کمبودی وجود ندارد و از روز چهارشنبه 22 اسفند برای تنظیم بازار 10 هزار تن گوشت مرغ و 10 هزار تن گوشت قرمز در واحد های صنوف و میادین تره بار شهرداری عرضه می شود.

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما