جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 124940
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1397 - 12:35
    مجلس خبرگان رهبری

    اعلام ترکیب جدید مجلس خبرگان رهبری

    عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: روز گذشته یک نفر در ترکیب هیئت رئیسه مجلس خبرگان جابجا شد، «آقای رئیسی» با کسب اکثریت آراء به سمت نائب رئیس اول مجلس خبرگان انتخاب شد.

     اعلام ترکیب جدید  مجلس خبرگان رهبری

    آیت‌الله حسن عالمی، با اشاره به انتخابات انجام شده در اولین روز اجلاسیه ششم مجلس خبرگان در دوره پنجم بیان داشت: روز گذشته یک نفر در ترکیب هیئت رئیسه مجلس خبرگان جابجا شد، «آقای رئیسی» با کسب اکثریت آراء به سمت نائب رئیس اول مجلس خبرگان انتخاب شدند.

    وی ادامه داد: روز گذشته همچنین آقای محسن قمی هم به عنوان کارپرداز اداری و مالی انتخاب شد، نائب رئیس دوم نیز مانند گذشته آقای محمدعلی موحدی‌کرمانی هستند.

    عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: با توجه به اینکه آیت الله هاشمی شاهرودی، نائب رئیس اول مجلس خبرگان بود و چند ماه قبل مرحوم شد، باید جای ایشان پر می‌شد که این اقدام انجام شد و [خبرگان] آقای رئیسی را برای حفظ این سمت انتخاب کردند.

    وی افزود: برنامه‌های در دستور کار روز دوم اجلاسیه ششم مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم، هم که معمولاً علنی نمی‌شود به روال قبل در دو نوبت صبح و عصر در حال برگزاری است.

    با برگزاری دو رای‌گیری برای انتخاب افراد در جایگاه «نائب رئیس اول» و «کارپرداز اداری ومالی» مجلس خبرگان؛ هم اکنون ترکیب هیئت رئیسه این مجلس به این شکل است که « آیت الله احمد جنتی»، رئیس مجلس خبرگان رهبری، «آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی» نائب رئیس اول، «آیت الله محمدعلی موحدی‌کرمانی» نائب رئیس دوم، «آیت الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری» کارپرداز فرهنگی، «حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی» کارپرداز اداری و مالی، «آیت الله سید احمد خاتمی» به عنوان منشی- سخنگو و «آیت الله عباس کعبی» نیز مانند گذشته در سمت منشی در ترکیب هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری جای دارند.

    منبع : میزان

    نظرات بینندگان
    نظرات شما