جمعه 27 تير 1404 - Fri 18 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 124538
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1397 - 11:19
    احمد انارکی محمدی:

    افزایش حقوق درمقایسه باگرانی‌هاناچیز است

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: افزایش حقوق در مقایسه با گرانی‌های اخیر ناچیز است. وضعیت زندگی مردم دشوار شده است. البته شرایط دولت هم سخت است اما نمی‌تواند قانون مجلس را اجرا نکند.

    افزایش حقوق درمقایسه باگرانی‌هاناچیز است

    احمد انارکی محمدی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با سراج24 در خصوص میزان افزایش حقوق کارمندان در سال 98 گفت: بر اساس مصوبات مجلس، حقوق‌های پایین و زیر 3 یا 4 میلیون تومان، 400 هزار تومان به اضافه‌ی 10 درصد نسبی افزایش می‌یابند. حقوق‎‌های بیش از این مقدار هم احتمالا به صورت پلکانی و نسبی 10 درصد افزایش حقوق خواهند داشت.

    وی افزود: افزایش حقوق کارمندان قطعی شده است و در حال جمع‌بندی بر سر نحوه‌ی اجرای آن هستیم. هنوز درباره‌ی افزایش حقوق کارگران به جمع‌بندی نرسیدیم و در حال تصمیم‌گیری هستیم. به زودی طی جلساتی که در حال برگزاری آن‌ها هستیم در مورد افزایش حقوق کارگران هم تصمیم‌گیری کرده و نتایج آن را اعلام خواهیم کرد.

    عضو کمیسیون اقتصادی درباره‌ی توانایی دولت در افزایش میزان حقوق کارمندان اظهار داشت: مسئولین دولتی اظهار می‌کنند که افزایش حقوق سخت است و پیش‌بینی پرداخت این میزان از حقوق برای آن‌ها دشوار است. آن‌ها می‌گویند افزایش حقوق بر دولت فشار وارد می‌کند. به هر حال این تصمیم در مجلس گرفته شده است و دولت می‌بایست آن را اجرا کند.

    وی در ادامه تصریح کرد: این افزایش حقوق در مقایسه با گرانی‌های اخیر ناچیز است. وضعیت زندگی مردم دشوار شده است. البته شرایط دولت هم سخت است اما نمی‌تواند قانون مجلس را اجرا نکند. هزینه‌ی پیش‌بینی شده‌ی ما برای پرداخت حقوق مجموعا 39 هزار میلیارد تومان است که باید طی جلسات آینده بررسی کنیم دولت چطور می‌خواهد این هزینه را پرداخت کند.

    انارکی محمدی در پایان بیان کرد: درآمد نمایندگان مجلس بین 6 تا 7 میلیون تومان است و گاهی ممکن است از این حد هم بیش‌تر باشد. شرایط زندگی باتوجه به گرانی‌ها با این درآمد سخت است. نمایندگان به نسبت شغل خود هزینه‌های بیشتری هم خرج می‌کنند. قطعا مردمی که از این میزان حقوق، درآمد کمتری دارند زندگی سخت‌تری هم دارند. در کل نسبت درآمدها و خرج‌ها درست نیست و باید اصلاح شود و مهم‌تر از همه این افزایش حقوق‌ها در دستور کار قرار بگیرد.

    منبع : سراج24

    نظرات بینندگان
    نظرات شما