دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 124246
تاریخ انتشار: 18/اسفند/1397 - 16:37
ظریف:

ظریف: مردم ایران و عراق جدایی ناپذیر هستند

وزیر امور خارجه گفت: آمیخته شدن خون دو ملت ایران و عراق اجازه تفرقه افکنی را به دشمنان دو کشور نمی دهد.

ظریف: مردم ایران و عراق جدایی ناپذیر هستند

 محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز در همایش "حکیم محور مقاومت"  که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت:  برای حضور در این برنامه، بدون درنگ سخنرانی در مراسم شهید حکیم را پذیرفتم و این را افتخاری برای خود می دانم.  من سعادتی داشتم در سال ٧١ با مرحوم حکیم چلبی و طالبانی به حج مشرف شدم و فرصت خوبی بود تا با شهید حکیم از نزدیک آشنا شوم.

وزیر امورخارجه با بیان اینکه شهید حکیم همراه مجاهدت‌های سیاسی،  اخلاق را رعایت می‌کرد؛ اظهار کرد:   اگر حضور وحدت آفرین شهید حکیم نبود با عراق دیگری مواحه بودیم؛   امروز ارتباطی که بین عراق و ایران ایجاد شده، قابل گسست نیست.  ارتباطی که از حرکت بدر شروع  و با حشدالشعبی ادامه پیدا کرد؛ از همان ابتدا دو کشور با تکفیر و تندروی مبارزه کردند.

ظریف با اشاره به اینکه امروز همه اقشار مختلف عراق خونشان در مبارزه با داعش به هم آمیخته شده است، گفت: آمیخته شدن خون دو ملت ایران و عراق اجازه تفرقه افکنی را به دشمنان دو کشور نمی دهد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما