چهارشنبه 26 آذر 1404 - Wed 17 Dec 2025
  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 122261
    تاریخ انتشار: 06/اسفند/1397 - 11:32
    کارشناس بی‌بی‌سی:

    کارشناس بی‌بی‌سی: اپوزیسیون ما مشقش را ننوشته و تنبل است | ویدئو

    "اپوزیسیون ما مشقش را ننوشته و تنبل است. افرادی را با چهره های شناخته شده کنار هم می آورند و فکر می کنند انجمنی از افراد شناخته شده و سلبریتی های سیاسی رو کنار هم بیاورند، می توانند کاری انجام دهند."

    کارشناس بی‌بی‌سی: اپوزیسیون ما مشقش را ننوشته و تنبل است | ویدئو

    در پی شکست های مکرر ضدانقلاب، طی روزهای اخیر اپوزیسیون خارج نشین دو ائتلاف جدید تشکیل دادند؛ یکی ائتلاف حامیان سلطنت خاندان پهلوی و دیگر ائتلاف حامیان ساختار و نظام فدرال.

     

    در واکنش به تشکیل این دو ائتلاف،بی بی سی با توجه به وابستگی که به نظام سلطنتی بریتانیا دارد، طی روزهای اخیر تبلیغ گسترده ای را برای ائتلاف ضدانقلاب ها انجام داد و ضمن پوشش مراسم اعلام موجودیت این ائتلاف، در گزارش های مختلفی سعی کرد ائتلاف و اتحاد میان ضدانقلاب را تنها راه براندازی در ایران نشان دهد؛ آرزویی که سال هاست غرب به خصوص آمریکا به دنبال آن بوده است اما پس از چهل سال، همچنان در حسرت آن است.

     

    در همین راستا، حجت کلاشی، کارشناس بی بی سی گرچه از ائتلاف سلطنت طلب ها حمایت کرد اما باز هم اختلاف میان ضدانقلاب را نمایان کرده و گفت که این گروه ها نه تنها به دنبال منافع ملی ایران نیستند بلکه خواهان سیاست قبیله گری هستند.

     

    مهدی جلالی تهرانی، دیگر کارشناس این شبکه نیز اصل ائتلاف در اپوزیسیون را زیر سوال برده و گفت: «اپوزیسیون ما مشقش را ننوشته و تنبل است. افرادی را با چهره های شناخته شده کنار هم می آورند و فکر می کنند انجمنی از افراد شناخته شده و سلبریتی های سیاسی رو کنار هم بیاورند، می توانند کاری انجام دهند.»

    منبع : جام نیوز


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما