چهارشنبه 26 آذر 1404 - Wed 17 Dec 2025
  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 120690
    تاریخ انتشار: 24/بهمن/1397 - 17:03
    وزیر تعاون، کار و رفاه

    جزئیات پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تعیین حقوق و دستمزد کارگری سال آینده گفت: چارچوب کلی حقوق سال ۹۸ کارگران تا حدودی تعیین شده است اما همه مباحثی که هر سال هنگام تعیین حقوق و دستمزد از سوی نمایندگان کارگری و کارفرمایی مطرح می شود، قابلیت اجرا ندارد.

    جزئیات پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

    محمد شریعتمداری عصر امروز (سه شنبه) پس از شرکت در پنجمین جلسه شورای هماهنگی کارگروه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار که با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در سالن کنفرانس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، به میان خبرنگاران آمد.
    شریعتمداری در پاسخ به پرسشی درباره غیبت کارفرمایان در نخستین جلسه حقوق و دستمزد سال 98 گفت: سه جانبه گرایی با همه محاسنی که دارد برای اینکه سه طرف به اجماع برسند کمی زمانبر است.
    وی درباره نظر کارفرمایان درباره تخصیص یارانه به بخش آموزش، فرهنگی، بهداشت و درمان کارگران افزود: برای افزایش حقوق و دستمزد سال 98 کارگران چارچوب هایی تعیین شده است اما باید بر مبنای تصمیمات سه جانبه گرایی و در شورای عالی کار به نتیجه قطعی و نهایی دست پیدا کنیم.
    این مسوول درباره حق مسکن کارگران یادآوری کرد: حق مسکن سه سال پیش از 20 هزار تومان به 40 هزار تومان رسید و ما پیشنهاد مبلغ یکصد هزار تومان برای حق مسکن کارگران را به هیات وزیران ارسال کرده ایم.
     شورای عالی کار یکم بهمن ماه با حضور نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت برای حق مسکن کارگران مشمول قانون کار برگزار شد و افزایش 60هزار تومانی آن تصویب شد.
    اجرای این مصوبه منوط به تصویب هیات وزیران است.

    ** در همسان سازی حقوق بازنشستگان کمبود بودجه داریم
    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسشی اعلام کرد: از سوی کمیسیون تلفیق چهار هزار میلیارد تومان برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان تخصیص پیدا کرد.
    وی گفت: اجرای طرح همسان سازی حقوق و دستمزد نیازمند بودجه بسیار بالایی است؛ به همین دلیل به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد اجرای این طرح در بازه زمانی سه ساله را ارائه کرده ایم.
    این عضو کابینه دولت دوازدهم یادآوری کرد: پارسال برای همسان سازی رقم اندکی داشتیم اما ما افرادی با حقوق 500 هزار تومان داریم و برای همسان سازی به مبالغ بیشتری نیازمندیم.
    وی درباره عیدی بازنشستگان کشوری نیز گفت: یک میلیون و 421 هزار بازنشسته کشوری عیدی پایان سال را یکشنبه شب (بیست و یکم بهمن ماه) دریافت کردند.
    «بازنشستگان تامین اجتماعی نیز همراه آخرین حقوق امسال می توانند عیدی را دریافت کنند».

    ** زمان توزیع بسته حمایتی را از نوبخت بپرسید
    شریعتمداری درباره جزییات و زمان توزیع دوباره بسته حمایتی تصریح کرد: پاسخ این سوال را باید از رئیس سازمان برنامه و بودجه دریافت کنید.
    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسش دیگری، شفاف سازی و دانستن حق مردم دانست و گفت: ما به ارائه اطلاعات دقیق به مردم مکلفیم؛ به همین دلیل 80 درصد فعالیت اقتصادی شرکت های وزارتخانه را به طور شفاف در معرض دید همگان قرار داده ایم.
    شریعتمداری افزود: درباره مقررات پرداخت حقوق و دستمزد به هیات مدیره بسیار دقیقیم و اگر در گذشته تخلفی شده باشد بدون شک به دستگاه های نظارتی اطلاع رسانی می کنیم.
    وی تاکید کرد: قانون منع استفاده از بازنشستگان و ممنوعیت فعالیت چندشغله ها را اجرا کرده ایم و مردم نیز می توانند گزارش خود را به روابط عمومی وزارتخانه اطلاع دهند.

    منبع : اقتصادانلاین

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما