دوشنبه 31 ارديبهشت 1403 - Mon 20 May 2024
  • ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید + فیلم

  • سانحه برای بالگرد حامل رئیسی در جلفا/ آخرین اخبار از سانحه برای بالگرد رییس جمهور و هیات همراه/ توضیحات وزیر کشور دربارۀ حادثه بالگرد حامل رئیس‌جمهور+جزئیات +فیلم

  • تکلیف پرسپولیس را استقلال مشخص می کند

  • شما طبق قانون شهید شده‌اید!

  • رئیسی: مرز ایران و آذربایجان را به مرز امید و فرصت بدل خواهیم کرد+ فیلم

  • رسانه می‌تواند در میدان نبرد، پیام‌آور امید باشد

  • حکم نهایی تتلو صادر شد

  • تاج: پیگیر فساد در فدراسیون هستیم

  • بودجه‌ها برای «سینما آزادی» هدر می‌روند!؟

  • چگونه یک دانشجو افسر سازمان سیا می‌شود؟+ عکس

  • علی کریمی بلاک شد!+ عکس

  • مطربی که رییس دستگاه دیپلماسی شد +فیلم

  • منتظر اعداد طلایی در شاخص باشید

  • امروز؛ افتتاح یک پروژه مهم، استراتژیک و بین‌المللی

  • مروری بر کارنامه تاریک ترین دوره اقتصاد ایران

  • سرزمینِ ایران؛ جشنِ رنگ در عروسی بختیاری

  • تصاویر: سیل در مشهد

  • از مجلس شورای اسلامی انتظار نبود!

  • ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز

  • یک صندلی و چند کاندیدا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 95333
    تاریخ انتشار: 05/خرداد/1397 - 16:24
    سکته قلبی:

    جلوگیری از ضربان نامنظم قلب با مصرف آجیل

    نتایج تازه‌ترین بررسی‌های محققان مشخص کرده است، مصرف آجیل به میزان 3 بار در طول هفته، می‌تواند خطر ابتلا به ضربان نامنظم قلب و در پی آن، سکته قلبی را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

    جلوگیری از ضربان نامنظم قلب با مصرف آجیل

    نتایج تازه‌ترین بررسی‌های محققان مشخص کرده است، مصرف آجیل به میزان 3 بار در طول هفته، می‌تواند خطر سکته قلبی را به میزان چشمگیری کاهش دهد.
    به گفته پژوهشگران، اولین تأثیر مصرف آجیل، کاهش خطر ابتلا به ضربان نامنظم قلب است؛ ضربان نامنظم قلب مهم‌ترین عامل سکته قلبی‌ست و آجیل می‌تواند تا 25 درصد احتمال این بیماری را کاهش دهد.
    خوردن آجیل، به دلیل آنکه حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها، پروتئین‌ها، مواد مغذی، مواد معدنی و فیبر است، افراد را در برابر بسیاری از بیماری‌های وخیم مانند سرطان، دیابت، بیماری تنفسی و زوال عقل محافظت می‌کند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما