نتایج تازهترین بررسیهای محققان مشخص کرده است، مصرف آجیل به میزان 3 بار در طول هفته، میتواند خطر سکته قلبی را به میزان چشمگیری کاهش دهد.
به گفته پژوهشگران، اولین تأثیر مصرف آجیل، کاهش خطر ابتلا به ضربان نامنظم قلب است؛ ضربان نامنظم قلب مهمترین عامل سکته قلبیست و آجیل میتواند تا 25 درصد احتمال این بیماری را کاهش دهد.
خوردن آجیل، به دلیل آنکه حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها، پروتئینها، مواد مغذی، مواد معدنی و فیبر است، افراد را در برابر بسیاری از بیماریهای وخیم مانند سرطان، دیابت، بیماری تنفسی و زوال عقل محافظت میکند.
منبع : فارس