به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،
روزانه هزاران بار روی صفحه گوشی میزنیم تا سکههای مجازی که به هیچ دردی نمیخوردند از «همستر» بگیریم و آنها را چند برابر کنیم؛ فقط به امید اینکه روزی این سکههای مجازی به سکههای واقعی تبدیل شوند و ما را به همه رویاهای مادیمان برسانند. اما هیچ کس نه میداند قرار است چقدر پول از این سکهها دستگیرش شود، نه میداند کی قرار است پولهای واقعی به او برسد و نه حتی تضمینی هست که این همستر یک بازی سرکاری نباشد. کار این همستر مثل کاری است که آمریکا با رویای صدام کرد.
صدام در حالی جنگ را به ایران تحمیل کرد که توانایی آغاز آن را حتی مقابل جمهوری اسلامی نوپای ایران نداشت؛ اما پشت صدام به قدری گرم سکههای آمریکایی و اروپایی بود که رویای فتح ۳ روزه تهران را میبافت! اما سکههای آمریکایی و اروپایی به قدری پوچ بودند که نه تنها جنگ ۸ سال طول کشید، بلکه حتی یک وجب از خاک ایران هم به رژیم بعث نرسید.آمریکاییها در سال ۱۳۶۲ برای شروع، ۴۸ فروند بالگرد نظامی بل ۲۱۴ به عراق تحویل دادند. تأسفبار اینکه این بالگردها را ایران پیش از انقلاب اسلامی سفارش داده بود و حتی کارخانه سازندهاش هم متعلق به ایران و البته مصادره شده توسط آمریکا بود!
مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانیهای خود در سال ۱۳۸۸ فرمودند: «صدام اگر چراغ سبز آمریکا را نمیگرفت، بعید بود به مرزهای ما حمله کند ... همیشه آمریکاییها پشت سر صدام بودند و به او کمک میکردند؛ کمک مالی، کمک تسلیحاتی، کمک کارشناسی سیاسی، خبرهای ماهوارهای میدادند و امکانات خبررسانی داشتند. تحرک نیروهای ما را در جبهه در ماهوارههایشان ثبت میکردند، بعد آن را همان شبانه برای قرارگاههای صدام میفرستادند که از آنها علیه جوانهای ما و نیروهای ما استفاده کند.»
کمکها آمریکا به عراق لیست بلندی را تشکیل میدهد که شاید شرح همه آن چندین کتاب را پر کند. همهن طور که مقام معظم رهبری فرمودند این کمکها از انواع نظامی، اقتصادی، سیاسی، تبلیغاتی و اطلاعاتی بود. علاوه بر آن دیگر ابرقدرتهای نظامی آن زمان مثل فرانسه، شوروی، آلمان، انگلیس و ... هم پشت صدام بودند و به رژیم بعث برای شروع و ادامه جنگ تحمیلی کمک میکردند. در مجموع بیش از ۳۰ کشور به عراق کمک میکردند و در این میان آمریکا، دیگران و حتی کشورهای منطقه را تشویق میکرد به حمایت اطلاعاتی و تجهیزاتی و سیاسی از رژیم بعثی بپردازند.عکس دیدار دونالد رامسفلد وزیر دفاع سابق آمریکا با صدام حسین در جریان جنگ ایران و عراق در تاریخ ۲۰ دسامبر ۱۹۸۳ به منظور ادامه روابط دوستانه دو کشور و ارسال تجهیزات به عراق را ببینید.
«مارین ویلمسه» در کتاب «قویترین شریک جرم» خود نوشته: «بسیاری از قدرتهای غربی با سلاح و اعتبارات مالی خود سهم عمدهای در طولانی شدن، تشدید، افزایش تلفات و دوام درگیری دو طرف داشتند. برای نمونه فرانسه و آلمان به طور مستمر سلاحهای پیشرفته به عراق میدادند و بریتانیا برخی از قطعات یدکی تجهیزات نظامی این کشور را تأمین میکرد. علاوه بر مداخله قدرتهای غربی، اتحاد شوروی نیز مهمترین صادرکننده سلاح به عراق به شمار میآمد. لیبی و سوریه طرفدار ایران بودند؛ در حالی که بسیاری از کشورهای خلیجفارس از جمله عربستان سعودی، کویت و اردن ـ که قدرت نظامی نیرومندی نداشتند ـ عمدتاً با کمکهای مالی مستمر، عراق را حمایت میکردند.»
او سپس آمریکا را مهمترین بازیگر خارجی جنگ ایران و عراق دانسته و مینویسد: «صرفنظر از دو بازیگر عمده این جنگ، دستکم قدرت سومی نیز در این میان ایفای نقش میکرد که آمریکا بود. تقریباً در همه آثاری که در آن به نوعی به جنگ ایران و عراق پرداخته شده، نقش آمریکا کمرنگ شده یا اصلا بدان توجه نشده است.»
مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانیهای خود در سال ۱۳۹۶ با ذکر این که هرچه جنگ پیش میرفت، امکانات رژیم بعثی چند برابر میشد، توضیح دادند: «فرانسه، انگلیس، آلمان، آمریکا؛ شوروی هم که ضد آمریکا بود، در این قضیه همراه آمریکا وارد میدان شد. این، عامل جنگ بود؛ یعنی جنگ تحمیلی یک توطئه عظیم بینالمللیِ قدرتمندترین قدرتهای دنیا بود علیه جمهوری اسلامیِ تازه پدید آمده. مثل اینکه همه حیوانات وحشی بخواهند به یک انسان تنها و بیسلاح و بیدفاع حمله کنند.»