دوشنبه 24 ارديبهشت 1403 - Mon 13 May 2024
  • رکورد جالب در پرسپولیس که فقط در دستان عالیشاه

  • رکوردی که سرنوشت قهرمانی استقلال به آن گره خورده

  • ستاره ازبک پرسپولیس برای استراحت راهی کشورش شد

  • شهید داوود شهبازی: پیرو خط امام باشید

  • مجلس انقلابی ماند /انقلابی بودن و انقلابی ماندن از دیدگاه رهبری

  • چراغ واردات خودروهای کارکرده خاموش شد؟

  • ۷ میلیون نفر در نوبت تشرف به حج هستند

  • توصیه رهبرانقلاب به خواندن نماز یکشنبه‌های ماه ذی‌القعده +عکس

  • ایران دومین تولید کننده سوخت مایع اوپک شد

  • طلافروشان /مشکل شفافیت است یا مالیات؟!

  • اذعان صهیونیست‌ها به موفقیت معادله «چشم دربرابر چشم» نصرالله

  • چرخ نان خشکی و مهماتی که شهید عابدی کشف کرد!

  • پاسخ جان کری به سوءتفاهم برجامی دولت روحانی

  • افشای واقعیت‌های تازه از ماشین کشتار اسرائیل+ عکس

  • فرزاد فرزین پرسپولیسی است یا استقلالی؟

  • ترکیب سیاسی مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟

  • شهید طهرانی مقدم ۳۲ سال مانند روزهای جنگ، جنگید/ رهبر انقلاب تنها پشتیبان حسن‌ آقا بود

  • انتخابات در اوج امنیت و دقت و سلامت برگزار شد

  • بازگشت اعتبار بانک مرکزی با سیاست‌‌های اصلاحی

  • نتایج انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی (اردیبهشت )۱۴۰۳

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341523
    تاریخ انتشار: 24/ارديبهشت/1402 - 17:37

    این ۳ گروه اصلا نباید گوجه‌سبز بخورند!

    یک متخصص تغذیه گفت: گوجه‌سبز هم مانند دیگر میوه‌ها ممکن است برای برخی افراد حساسیت‌زا باشد، بنابراین باید در مصرف آن به‌ویژه برای کودکان زیر سه سال، زنان باردار و افراد دارای آلرژی دقت کرد.

    این ۳ گروه اصلا نباید گوجه‌سبز بخورند!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  برنا؛ سمیرا مرادی با اشاره به این‌که گوجه سبز میوه‌ای است که اکثریت مردم کوچک و بزرگ آن‌را دوست دارند، اظهار کرد: این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند، چرا که در صورت خوردن گوجه سبز دچار مشکلاتی خواهند شد. خوردن گوجه سبز حتی محدودیت سنی دارد.

     
    مرادی با اشاره به این‌که مصرف گوجه سبز برای افراد مبتلا به فشارخون بالا ممنوع است، بیان کرد: بیشتر افراد اغلب گوجه سبز را با نمک زیادی می‌خورند که برای سلامتی خطرناک است، مخصوصاً افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند.
     
    این متخصص تغذیه با بیان این‌که افراد مبتلا به رفلاکس نیز نباید از این میوه مصرف کنند، عنوان کرد: میزان اسید گوجه سبز بالا است که می‌تواند باعث سوزش معده، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی‌های معده رنج می‌برند.
     
     
    وی تصریح کرد: افراط در خوردن گوجه سبز می‌تواند باعث نفخ معده شود، چراکه دارای مقدار زیادی اسید سیتریک است و همچنین به دلیل نارس و کال بودن و طعم ترش گوجه سبز موجب فرسایش مینای دندانها می شود.
    مرادی ادامه داد: خانم‌های بارداری که به سنگ کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف گوجه سبز و آلو اجتناب کنند چراکه اسید اگزالیک موجود در این میوه‌ها می‌تواند منجر هبه تولید سنگ‌های متبلور در بدن برخی افراد شود.
     
    این متخصص تغذیه با اشاره به ممنوعیت مصرف گوجه سبز برای کودکان زیر سه سال، عنوان کرد: کودکان از سن سه سالگی به بعد می‌توانند مقدار کمی گوجه سبز بخورند اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به گوجه سبز در کودک مطمئن شوند.
    وی با اشاره به این‌که طبع گوجه سبز سرد است و زیاده‌روی در خوردن آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود می‌آورد، بیان کرد: این افراد بهتر است گوجه سبز را با گلپر مصرف کنند، همچنین مصرف بیش‌از اندازه گوجه سبز توسط خانم‌های باردار باعث رانش مزاج، از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز مشکلات سلامتی برای جنین می‌شود.
     
    مرادی با بیان این‌که میوه‌هایی که طعم ترشی دارند مانند میوه‌های دیگر می‌توانند باعث بروز حساسیت شوند، ادامه داد: این حساسیت‌ها در برخی موارد به صورت حساسیت‌های پوستی مانند خارش شدید پوست، ترک خوردن، اگزما و سرخ شدن در پوست دیده می‌شود.
     
    این متخصص تغذیه عنوان کرد: میوه‌های بهاری حساسیت‌های دیگری نیز ایجاد می‌کنند مانند خارش و سوزش در روی سطح زبان و کام و در اغلب موارد بروز آفت در دهان را نیز از علائم حساسیت به این میوه‌ها حساب می‌کنند که بهترین روش درمان برای این حساسیت ها مصرف نکردن میوه و خوراکی‌های حساسیت زاست.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما