یکشنبه 13 خرداد 1403 - Sun 02 Jun 2024
  • چهارمین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات‌ ریاست‌جمهوری+ عکس و فیلم

  • از اشک تمساح BBC برای اقتصاد تا توقع رئیس MI6 درباره برجام

  • در صورت حیات رئیسی اصلاح‌طلبان باید 5 سال دیگر صبر می‌کردند

  • سومین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری+عکس و فیلم

  • بشار اسد با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد

  • درس غیرت یمنی‌ها به اعراب

  • ماجرای دیدار شهید باکری با آیت‌الله خامنه‌ای

  • سردمداران صهیونیسم بین‌المللی به مفاهیم بشری هم رحم نمی‌کنند/ شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید/ به شما اطمینان می‌دهم که وضعیت در حال تغییر است/ توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید

  • خون‌شویی ضدانقلاب در حمایت از جنایت اسرائیل!+ عکس و فیلم

  • رفح رکورد اشتراک‌گذاری اینستاگرام را شکست

  • وقت برای تبیین اهمیت این انتخابات ضیق است

  • رفح در آتش و خون + عکس و فیلم

  • ناگفته‌های هنرمندان از تعامل با شهید رئیسی

  • بحرین در مسیر بهبود روابط با ایران

  • ماجرای شهادت ظفر خالدی و برادرش درکنار هم

  • صنعت هوایی در نبرد با تحریم ها+ جدول

  • پرسپولیس مدیون هوش یک بازیکن +عکس

  • فرمانده کل سپاه با خانواده شهید سردار موسوی دیدار کرد + فیلم

  • رسیدگی به وضعیت حجاب مطالبه مردمی بود

  • چهار پیام‌ صریح و روشن پس از انتخاب رئیس مجلس+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 324286
    تاریخ انتشار: 28/آذر/1401 - 14:30

    “سالاد کلم و انار”، پیش غذایی لذیذ برای شب یلدا

    سالاد کلم و انار یک پیش غذا برای شب یلدا محسوب می شود که می تواند سفره یلدایی شما را رنگ و بویی خاص ببخشد.

    “سالاد کلم و انار”، پیش غذایی لذیذ برای شب یلدا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» سالاد کلم و انار برای شب یلدا می تواند بسیار شیک و مجلسی باشد و در کنار غذاهای یلدایی شما حسابی به آنها رنگ و لعاب ببخشد.

    مواد لازم:

    انار دون شده 2 پیمانه

    کلم قرمز یک عدد متوسط

    خیارشور  4 عدد

    سس مایونز یک پیمانه

    لیمو ترش نصف عدد

    قارچ 10 عدد

    هویج یک عدد

    طرز تهیه:

    ابتدا انارها رو که ترجیحا ترش باشد دون کرده و در ظرف سالاد می ریزیم.

    کلم قرمز ها را هم به صورت نواری و باریک خرد کرده و به انارها اضافه می کنیم.

    هویج را بعد از پوست کندن با رنده درشت رنده کرده و قارچ ها را هم بعد خرد کردن با مواد مخلوط می کنیم.

    خیارشورها را هم نگینی ریز خرد کرده و در ظرف سالاد مخلوط می کنیم.

    سس مایونز را هم با آب لیمو ترش و نمک مخلوط می کنیم و سس آماده شده را با مواد سالاد مخلوط کرده و به مدت یک ساعت سالاد را در یخچال می گذاریم تا حسابی سس به خورد مواد برود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما