جمعه 31 فروردين 1403 - Fri 19 Apr 2024
  • التهابات سیاسی بازیگر اصلی تغییر نرخ ارز است، نه اقتصاد

  • تحریم شدن سرمربی پرسپولیس

  • «وعده صادق» اقدامی ضروری و نماد اقتدار کشور بود+ فیلم

  • مخالفت قاطعانه رهبر حزب شاس و عضو ناظر کابینه جنگ رژیم صهیونیستی با هرگونه حمله به ایران+ عکس و فیلم

  • شهادت یک فرمانده در روز تولدش

  • وحشت صهیونیست‌ها از بازدارندگی هسته ای ایران

  • بلوف صهیونیست‌ها آژیر قرمز در اراضی اشغالی را به صدا درآورد

  • روزی که افسانه‌ شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی و سامانه‌های پدافندی غرب فرو ریخت+ عکس

  • درصورت خطای اسرائیل، پاسخ فوری و پشیمان کننده حداکثری خواهیم داد

  • علت نگرانی هواداران استقلال برای استقلالی ها !

  • صهیونیست‌ها از منافقین درخواست کمک کردند!

  • فعالیت در بورس چگونه به تولید کمک می‌کند؟

  • برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش‌خانگی

  • موشک‌های کروز وخانه عنکبوت؛اقتدار ایران فراتر از انتظار بود

  • مسعود نجابتی چهره سال هنر انقلاب شد/ تقدیم جایزه به مردم غزه

  • درگیری بین مدیران استقلال اوج گرفت!

  • خم شدن کمر اقتصاد اسرائیل زیر بار جنگ غزه

  • دستور اژه‌ای برای تحکیم آرامش و امنیت مردم

  • آیا پرسپولیس قهرمان می شود؟!

  • شیر شب‌های شلمچه تن دشمن را به لرزه انداخته بود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 274302
    تاریخ انتشار: 14/آذر/1400 - 16:23

    کمبود ید قدرت یادگیری دانش آموزان را کاهش می‌د‌هد

    مدیر گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت: کمبود خفیف ید، باعث کاهش قدرت یادگیری دانش آموزان می‌شود.

     کمبود ید قدرت یادگیری دانش آموزان را کاهش می‌د‌هد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    پریسا ترابی، مدیر گروه تغذیه بالینی دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت گفت: ید یکی از مواد مغذی و مورد نیاز بدن است که باید به منظور پیشگیری از بروز اختلالات ناشی از کمبود آن به صورت روزانه و مداوم ازطریق مصرف موادغذایی یددار تامین شود.

    او افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۱/۶ میلیارد نفر از مردم دنیا در معرض خطر کمبود ید هستند، البته  با همگانی کردن مصرف نمک ید دار شیوع کواتر به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

    ترابی ادامه داد:  برنامه مبارزه با کمبود ید و مصرف نمک یددار سبب کاهش قابل توجهی در شیوع، شدت گواتر و کفایت ید دریافتی با توجه به افزایش مشخص در میزان ید دفعی ادرار شده است.

    مدیر گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت بیان کرد: کند ذهنی، گواتر، اختلالات عضوی، کوتاهی قد، عقب ماندگی شدید ذهنی و جسمی و نازایی از عوارض کمبود ید در بدن است. مهم‌ترین منابع غذایی طبیعی تامین ید شامل ماهی‌های آب شور، صدف و جلبک دریایی است.

    ترابی گفت: با مصرف نمک‌های ید دار توسط مادر باردار، نوزاد در برابر عوارض کمبود ید محافظت می‌شود. محققان دریافتند که کمبود خفیف ید، باعث کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قدرت یادگیری دانش آموزان خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما