جمعه 28 ارديبهشت 1403 - Fri 17 May 2024
  • عمق فاجعه و خیانت در دهه ۹۰

  • رویافروشیِ اپوزیسیون، فاصله‌ی این ۲ تا اسکرین‌شاته:

  • با یه کلیپ از راه دور گول نخورید!

  • از نارضایتی مردم بابت قیمت برخی کتاب‌ها تا تنبیه ناشران و کتابفروشانی که با تاخیر موسولات خود را فرستادند

  • کمین‌های مرگبار در شمال نوار غزه و افزایش تلفات ارتش اسرائیل+ فیلم

  • کنفدراسیون فوتبال آسیا به اخراج اسرائیل از فیفا رای داد

  • تعطیلی شنبه‌ها تبلیغاتی است یا نیاز واقعی؟

  • قمه‌کشی که خبر شهادتش مثل بمب صدا کرد+ عکس

  • جاماندگان سهام عدالت همچنان در پیج و تاب اجرا+ فیلم

  • واقعیت ماجرای خانمی که به روی مامور قهوه ریخت و داخل ون برده شد + فیلم

  • نابودی اسرائیل نزدیک‌تر از هر زمانی است

  • واحدهای راکد تولیدی در مازندران احیا شد/رئیسی: باید به تعاونی‌ها و بخش‌ خصوصی میدان داد+ فیلم

  • وعده صادق، محمد خاتمی و امان نامه رضا پهلوی

  • ابعاد پیدا و پنهان رویکرد جدید انگلستان به آسیای مرکزی

  • جزئیات پرونده مسمومیت‌های اخیرا در شیراز/ دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه علنی است

  • عشق در ازدحام تیر و توپ ‌و تفنگ + عکس

  • چرا درگیر نابرابری اقتصادی و نابرابری منطقه‌ای شده‌ایم؟

  • در حمله موشکی ۱۲ کشور به کمک اسرائیل آمدند

  • تنها دو مسئله بین ایران و آژانس باقی‌مانده است

  • تیپ بندی اصلاح‌طلبان پس از انتشار یک فایل صوتی خاص/ رادیکالیسم چپ‌ها در بالا و شکاف‌های عمیق در پایین!+ عکس+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226706
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1399 - 13:37

    ماهی قرمز عامل انتشار ویروس کرونا؟

    مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیماری زا نبوده و توصیه‌های بهداشتی صرفاً به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.

    ماهی قرمز عامل انتشار ویروس کرونا؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی، اظهار کرد: تاکنون این موضوع که ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ بتواند ماهیان را درگیر کند به اثبات نرسیده اما باید مراقب بود تا این ویروس به صورت مکانیکی از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز به انسان منتقل نشود.

    وی در ادامه تاکید کرد: توصیه می کنیم در صورت تماس با ماهی و یا آبی که در آن ماه قرمز نگهداری می شود، بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون کاملاً بر اساس پروتکل های بهداشتی و یا با استفاده از مواد ضدعفونی کننده‌ مناسب، بشوئیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما