یکشنبه 30 ارديبهشت 1403 - Sun 19 May 2024
  • سانحه برای بالگرد حامل رئیسی در جلفا/ آخرین اخبار از سانحه برای بالگرد رییس جمهور و هیات همراه/ توضیحات وزیر کشور دربارۀ حادثه بالگرد حامل رئیس‌جمهور+جزئیات +فیلم

  • تکلیف پرسپولیس را استقلال مشخص می کند

  • شما طبق قانون شهید شده‌اید!

  • رئیسی: مرز ایران و آذربایجان را به مرز امید و فرصت بدل خواهیم کرد+ فیلم

  • رسانه می‌تواند در میدان نبرد، پیام‌آور امید باشد

  • حکم نهایی تتلو صادر شد

  • تاج: پیگیر فساد در فدراسیون هستیم

  • بودجه‌ها برای «سینما آزادی» هدر می‌روند!؟

  • چگونه یک دانشجو افسر سازمان سیا می‌شود؟+ عکس

  • علی کریمی بلاک شد!+ عکس

  • مطربی که رییس دستگاه دیپلماسی شد +فیلم

  • منتظر اعداد طلایی در شاخص باشید

  • امروز؛ افتتاح یک پروژه مهم، استراتژیک و بین‌المللی

  • مروری بر کارنامه تاریک ترین دوره اقتصاد ایران

  • سرزمینِ ایران؛ جشنِ رنگ در عروسی بختیاری

  • تصاویر: سیل در مشهد

  • از مجلس شورای اسلامی انتظار نبود!

  • ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز

  • یک صندلی و چند کاندیدا/ گمانه زنی ها درباره ریاست امنیتی ترین کمیسیون مجلس!

  • براندازا دارن برای اعدام خسرو بشارت توییت می‌زنن

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212946
    تاریخ انتشار: 04/دي/1399 - 00:05

    افزایش آسم کودکان با مصرف زیاد گوشت‌های غیردریایی

    پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که مصرف زیاد گوشت‌های غیردریایی می‌تواند امکان ابتلا به آسم را در کودکان افزایش دهد.

    افزایش آسم کودکان با مصرف زیاد گوشت‌های غیردریایی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فودنویگیتر، پژوهشگران "بیمارستان ماونت ساینای"(Mount Sinai Hospital) آمریکا در بررسی جدیدی دریافتند که مواد موجود در گوشت‌های پخته شده با افزایش میزان خس‌خس سینه در کودکان مرتبط است. پژوهش آنها، ترکیباتی موسوم به "محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته"(AGEs) را به عنوان عوامل خطرناک رژیم غذایی ابتدایی نشان می‌دهد که پیامدهای بالینی و بهداشتی گسترده‌ای در پیشگیری از بیماری التهابی مجاری تنفسی به همراه دارند.

    شیوع آسم طی چند دهه گذشته در میان کودکان آمریکایی افزایش داشته است. پژوهشگران دریافتند که عادات غذایی اوایل زندگی ممکن است با خس‌خس سینه و احتمال بروز آسم در آینده مرتبط باشند.

    پژوهشگران، پروژه خود را براساس پژوهشی انجام دادند که طی آن، ۴۳۸۸ کودک بین دو تا ۱۷ سال بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ طی برنامه‌ای مربوط به "سازمان پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا" مورد بررسی قرار گرفته بودند. این پژوهش، برای ارزیابی وضع تغذیه و سلامت بزرگسالان و کودکان آمریکا به واسطه مصاحبه و معاینه فیزیکی طراحی شده بود.

    پژوهشگران دریافتند که مصرف بالای محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته، به صورت قابل توجهی با افزایش خس‌خس سینه همراه است؛ به ویژه، خس‌خسی که خواب و ورزش را مختل می‌کند و به تجویز دارو نیاز دارد. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مصرف بالای گوشت‌های غیردریایی، با افزایش میزان خس‌خس سینه در ارتباط است و به تجویز دارو نیاز دارد.

    "جینگ جنی وانگ"(Jing Gennie Wang)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: ما دریافتیم که مصرف بیشتر محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته که عمدتا ناشی از مصرف گوشت‌های غیردریایی است، صرف نظر از کیفیت رژیم غذایی یا تشخیص آسم می‌تواند با افزایش خس‌خس سینه کودکان در ارتباط باشد.

    "سونالی بوز"(Sonali Bose)، از پژوهشگران این پروژه گفت: پژوهش برای شناسایی عوامل غذایی که بر نشانه‌های تنفسی در کودکان تاثیر می‌گذارند، موضوع مهمی است زیرا این خطرات به صورت بالقوه قابل اصلاح هستند و می‌توانند به ارائه توصیه‌های بهداشتی کمک کنند. یافته‌های ما می‌توانند به پژوهش‌های آینده کمک کنند تا به بررسی این موضوع بپردازند که آیا این عناصر خاص، در بروز بیماری‌های مربوط به راه‌های هوایی کودکان مانند آسم نقش دارند یا خیر.
    این پژوهش، در مجله "Thorax" به چاپ رسید.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما