دوشنبه 15 آذر 1400 - Mon 06 Dec 2021
  • محمدحسین نژادفلاح گزینه جدی مدیرعاملی پرسپولیس

  • بایدن هیچ تحریمی را لغو نکرده است/ در هفته آینده هماهنگی بیشتری با اسرائیل خواهیم داشت/ مذاکرات شش دور گذشته نیز ایده‌آل ما نبود

  • ابتکار عمل تیم ایران در وین!

  • شهرآورد ۹۷ پایتخت

  • برگ برنده ایران در دور هشتم مذاکرات وین/ ایران چه اسنادی به‌طرف اروپایی‌ داد؟

  • فیلم/ ممنوعیت پرداخت‌ حقوق محرمانه

  • واتس‌آپ داده‌های کاربران را به اف‌بی‌آی می‌دهد

  • «اقتدار به تیم مذاکره کننده ایرانی بازگشت! غربی ها با سر گیجه به کشور خود بازگشتند!

  • حزب الهی‌ها چه کسانی هستند؟

  • ارزیابی فعالان بین‌المللی از مذاکرات وین: آمریکا آماده توافق نیست

  • بزرگترین درس این دور از مذاکرات

  • تیز مسابقه جوکر ایرانی قسمت اول

  • آیا دولت رئیسی در ۱۰۰ روز اول توانسته اتفاق راهبردی رقم بزند؟

  • حزب هزار فامیل و مغز کژ کارکرد /"باشگاه افسران" حزب اتحاد ملت تشکیل شد

  • ۱۰۰ روز آواربرداری و امیدواری/ آنچه روحانی برای رئیسی به جا گذاشت/ رئیسی تاکنون چه کرده؟

  • سایه برجام در بازارها/ اتفاقی مهم در بازار مسکن

  • فیلم/ لحظه انفجار خانه‌ای در نیویورک

  • تله اقتصادی مذاکرات وین!

  • خادم و نوکر ملت ایران هستیم/ مردم ایلام از میدان آزمایش دفاع مقدس "سربلند، باعظمت و باشکوه"‌ بیرون آمدند

  • آمریکا تا فرصت هست از جغرافیای پیرامونی ایران خارج شود وگرنه با بدترین رفتارها فرار می‌کند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 201314
    تاریخ انتشار: 24/مهر/1399 - 09:41

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی

    استانبولی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود.

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی

    دمی‌گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می‌توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

    مواد لازم برای تهیه استانبولی:

    برنج: یک و یک‌دوم پیمانه

    گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط

    پیاز: ۲ عدد

    رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

    کره: ۳۰ گرم

    نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

    طرز تهیه و دستور پخت:

    ۱. ابتدا گوجه‌ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید. برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه‌فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

    ۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب‌کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید.

    ۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب‌زمینی‌های نگینی‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

    ۴. می‌توانید از سیب‌زمینی و بادمجان نگینی‌شده هم در این ترکیب استفاده کنید.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما
    تبلیغات سایت عصرامروز