دوشنبه 28 خرداد 1403 - Mon 17 Jun 2024
  • موافقت رهبر با عفو یا تخفیف 2654 نفر از محکومان

  • نکونام به دنبال مهاجم سری A ایتالیا / با این مهاجم استقلال وزن پیدا می کند

  • پرسپولیس باید سریع دست به کار شود

  • آرمان رمضانی تکلیفش در استقلال معلوم نیست/ وی داماد شد

  • قایدی گرانتر از حد انتظار برای استقلالی ها/ برگشت قایدی ممکن نیست

  • تیم استقلال با چه نفراتی بسته می شود؟/ وضعیت نامعلوم استقلال

  • بازگشت برانکو به پرسپولیس منتفی شد

  • در جمع بهترین پاسورها اثری از هافبک‌های ایرانی نیست

  • 30 میلیارد تومان برای رضایتنامه جواد آقایی پور

  • منتظر محمد در استقلال جایی ندارد

  • روزی که پزشکیان دنبال گشت ارشاد بود! + سند

  • آزادی حمید نوری چهار پیام روشن دارد

  • عضو هیات مدیره پرسپولیس پیام مهمی داد

  • انتخابات بسیار مهم است/ تلاش کنید مشارکت افزایش یابد+ عکس و فیلم

  • صرفه‌جویی 2.5 میلیارد دلاری + عکس

  • برائت زائران ایرانی با پرچم فلسطین + عکس و فیلم

  • لزوم برائت جهانی از رژیم صهیونیستی و آمریکا+فیلم

  • جام گرفت و رفت/ پرسپولیس سکوی پرتاب اوسمار

  • دو مجری سرشناس در فساد فوتبال نقش دارند

  • دلیل لغو جلسه مهم نکونام

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 180397
    تاریخ انتشار: 17/ارديبهشت/1399 - 19:40

    از فواید و مضرات خوردن ” گوجه سبز” چه می دانید؟

    از فواید و مضرات خوردن ” گوجه سبز” چه می دانید؟

    گوجه سبز یکی از میوه های نوبرانه فصل بهار است. بسیار پر طرفدار و در واسط فصل بهار تا اوایل تابستان در دسترس است.

    گوجه سبز میوه آشنای بهار و از جمله میبوه هایی ست که پیش از آمدن بهار انتظارش را می کشند. حالا دیگر انتظار بسر آمده و سبد میوه های بسیاری از خانه ها پر است.

    گوجه سبز یک میوه کوچک و آبدار، و از پوست نازک به رنگ سبز یا سرخ و دارای هسته سخت است که در کشور فرانسه به عمل آمد. سرشار از ویتامین سی، اسید مالیک و اسید سیتریک است، اما باید توجه کنید مصرف بیش از اندازه گوجه سبز باعث نفخ معده خواهد شد.

    گوجه سبز دارای خواص بسیاری برای بدن است. باعث بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی بدن، لاغری، سلامت دهان و دندان است.
    فواید گوجه سبز

    گوجه سبز به آلوی وحشی سبز رنگ معروف است. این میوه سبز دارای مقدار زیادی از پروتئین، چربی(روغن)، انواع کربوهیدرات ها و نمک های معدنی، اسیدهای ارگانیک سبز آن شامل اسید سیتریک، اسید مالیک، تانیک، اسیدبنزوئیک، اسید تاتاریک و …. است و تمامی این مواد برای برطرف کردن تشنگی، اشتها آور، برطرف کننده خستگی را دو چندان می کند.

    میزان استفاده از گوجه سبز بستگی به سیستم گوارش شما دارد. مصرف بیش از حد آن باعث نفخ شدید و دل درد خواهد شد. توصیه می‌شود گوجه سبز را با آب میل کنید.
    ارزش غذایی گوجه سبز

    گوجه سبز دارای خواص بسیار و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. دارای کالری بسیار و در هر 100 گرم آن 5 درصد ویتامین آ ، 5 درصد کلسیم، سرشار از ویتامین ب و 5 درصد آهن و دارای نیاسین و 13 درصد ویتامین ث ، 2 درصد فسفر و 3.6 درصد پتاسیم برای هر فرد تامین می شود.
    فرق بین گوجه سبز و آلوچه

    گوجه سبز در میان مردم به آلو سبز معروف است. گوجه سبز و آلو سبز از نظر ظاهری با هم فرق دارند. گوجه سبز، کال و نارس اما آلو سبز بصورت تک دانه و آلوی نارس و خام هست.

    در شهر های شمالی ایران گوجه سبز را به نام گوجه کال می‌نامند. عده ای از هموطنان ما گاها آن را گوجه باغی می‌نامند.

    گوجه سبز و آلوچه: گوجه سبز به گوجه سبز نرسیده گفته شده ، ولی آلوچه از خاندان آلوهاست و شباهت ظاهری آن به آلوچه یعنی آلوی کوچک نزدیک است.

     خواص بی نظیر گوجه سبز

         بهبود دهنده دستگاه گوارش
        تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
        رفع کننده بوی بد دهان
        جذب کننده آهن و جلوگیری از کم خونی
        سلامت دهنده عضلات
        جلوگیری از پیری زود رس
        داری آنتی اکسیدان قوی
        محافظ سلولهای بدن
        محافظت از ریه
        جلوگیری از سرما خوردگی، سرفه،آسم و برونشیت
        تقویت بینایی
        تقویت کننده سیستم ایمنی بدن سالمندان
        ادرار آور و تنظیم کننده اعمال کلیه ها
        دفع کننده سنگ مثانه
        کاهش کلسترول خون در افراد دیابتی
        خاصیت ضد میکروبی و سم زدای کبد
        درمان کبد چرب
        بهبود دهنده متابولیسم بدن
        کمک کننده لاغری و چربی سوز قوی
        درمان کننده کم خونی ناشی از فقر آهن
        درمان کننده استرس و افسردگی
        سلامت پوست و شاداب کننده
        درمان کننده شب کوری
        پیشگیری کننده از سرطان
        درمان کننده یبوست

    مصرف گوجه سبز برای افراد مبتلا به نقرس بسیار مفید است . سر شار از ویتامین ب1و ب2و ث است. غنی از آنتی اکسیدان و بدن را در مقابل انواع عفونت ها مقاوم کرده و التهابات بدنی را برطرف می کند. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن است. پتاسیم موجود درآن به عضلات طبیعی قلب کمک شایانی می کند.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما