دوشنبه 31 ارديبهشت 1403 - Mon 20 May 2024
  • ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید + فیلم

  • سانحه برای بالگرد حامل رئیسی در جلفا/ آخرین اخبار از سانحه برای بالگرد رییس جمهور و هیات همراه/ توضیحات وزیر کشور دربارۀ حادثه بالگرد حامل رئیس‌جمهور+جزئیات +فیلم

  • تکلیف پرسپولیس را استقلال مشخص می کند

  • شما طبق قانون شهید شده‌اید!

  • رئیسی: مرز ایران و آذربایجان را به مرز امید و فرصت بدل خواهیم کرد+ فیلم

  • رسانه می‌تواند در میدان نبرد، پیام‌آور امید باشد

  • حکم نهایی تتلو صادر شد

  • تاج: پیگیر فساد در فدراسیون هستیم

  • بودجه‌ها برای «سینما آزادی» هدر می‌روند!؟

  • چگونه یک دانشجو افسر سازمان سیا می‌شود؟+ عکس

  • علی کریمی بلاک شد!+ عکس

  • مطربی که رییس دستگاه دیپلماسی شد +فیلم

  • منتظر اعداد طلایی در شاخص باشید

  • امروز؛ افتتاح یک پروژه مهم، استراتژیک و بین‌المللی

  • مروری بر کارنامه تاریک ترین دوره اقتصاد ایران

  • سرزمینِ ایران؛ جشنِ رنگ در عروسی بختیاری

  • تصاویر: سیل در مشهد

  • از مجلس شورای اسلامی انتظار نبود!

  • ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز

  • یک صندلی و چند کاندیدا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 153530
    تاریخ انتشار: 03/مهر/1398 - 11:18
    حلوا با شیرخشک

    چگونه با شیرخشک حلوا درست کنیم؟

    در این مطلب روش تهیه طرز تهیه حلوا با شیرخشک را به شما آموزش می‌دهیم.

    چگونه با شیرخشک حلوا درست کنیم؟

    ، حلوای شیرخشک، اما از آن حلوا‌هایی است که هم راحت‌تر درست می‌شود هم به دلیل انسجامی که دارد برای نذری مناسب‌تر است، اما به هر حال برای درست‌کردن هر حلوایی باید یک دست قوی داشته باشید و از هم زدن خسته نشوید.
     
    مواد لازم:
    آرد قنادی: ۲ پیمانه
    شیر خشک : ۱ پیمانه
    کره و روغن: ۱ لیوان
    شکر: ۲ پیمانه
    آب: یک پیمانه
    هل و زعفران: به مقدار لازم
     
    دستور پخت و طرز تهیه:
    ۱. ابتدا آرد و شیر را الک کرده و روغن و کره را گرم می‌کنیم.
     
    ۲. سپس آرد و شیر خشک را به روغن و کره اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آرد رنگ کاراملی به خود بگیرد.
     
    ۳. حرارت باید ملایم باشد تا شیر خشک نسوزد
     
     
    ۴. سپس آب و شکر را روی حرارت می‌گذاریم تا حل شود، ولی نباید بجوشد.
     
    ۵. آرد که سرخ شد هل و زعفران را اضافه می‌کنیم.
     
    ۶. سپس شیره را به آرد اضافه می‌کنیم و آنقدر هم می‌زنیم تا مخلوط یک‌دست شود.

    منبع : افکار

    نظرات بینندگان
    نظرات شما