دوشنبه 31 ارديبهشت 1403 - Mon 20 May 2024
  • ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید + فیلم

  • سانحه برای بالگرد حامل رئیسی در جلفا/ آخرین اخبار از سانحه برای بالگرد رییس جمهور و هیات همراه/ توضیحات وزیر کشور دربارۀ حادثه بالگرد حامل رئیس‌جمهور+جزئیات +فیلم

  • تکلیف پرسپولیس را استقلال مشخص می کند

  • شما طبق قانون شهید شده‌اید!

  • رئیسی: مرز ایران و آذربایجان را به مرز امید و فرصت بدل خواهیم کرد+ فیلم

  • رسانه می‌تواند در میدان نبرد، پیام‌آور امید باشد

  • حکم نهایی تتلو صادر شد

  • تاج: پیگیر فساد در فدراسیون هستیم

  • بودجه‌ها برای «سینما آزادی» هدر می‌روند!؟

  • چگونه یک دانشجو افسر سازمان سیا می‌شود؟+ عکس

  • علی کریمی بلاک شد!+ عکس

  • مطربی که رییس دستگاه دیپلماسی شد +فیلم

  • منتظر اعداد طلایی در شاخص باشید

  • امروز؛ افتتاح یک پروژه مهم، استراتژیک و بین‌المللی

  • مروری بر کارنامه تاریک ترین دوره اقتصاد ایران

  • سرزمینِ ایران؛ جشنِ رنگ در عروسی بختیاری

  • تصاویر: سیل در مشهد

  • از مجلس شورای اسلامی انتظار نبود!

  • ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز

  • یک صندلی و چند کاندیدا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 126253
    تاریخ انتشار: 07/فروردين/1398 - 14:25
    یک متخصص تغذیه

    این آجیل‌ها را نخورید

    یک متخصص تغذیه با تاکید بر پرهیز مردم از استفاده از آجیل های کهنه گفت: مردم به دلایل اقتصادی از این تنقلات استفاده نکنند چراکه احتمال فساد و وجود رنگ های غیرمجاز در آنها وجود دارد.

    این آجیل‌ها را نخورید

    یک متخصص تغذیه با تاکید بر پرهیز مردم از استفاده از آجیل های کهنه گفت: مردم به دلایل اقتصادی از این تنقلات استفاده نکنند چراکه احتمال فساد و وجود رنگ های غیرمجاز در آنها وجود دارد.

     سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه  با توضیح درباره تغذیه سالم به ویژه در ایام نوروز گفت: تغذیه یکی از نیازهای اساسی زیستن و سالم ماندن است چراکه بدن برای تمام فعالیت‌های ارادی، غیر ارادی، تولید انرژی و رشد به آن نیاز دارد.

    وی افزود: در کنار تغذیه برخی مواد مغذی که برای فعل و انفعالات ساختار بدن، ساخت آنزیم‌ها و سوخت و ساز بدن لازم است، باید مصرف شود.

    مظهری با بیان اینکه در ایام نوروز در استفاده از مواد غذایی باید تعادل و تنوع وجود داشته باشد، تصریح کرد: مصرف موادی همچون آجیل‌ها برای بدن بسیار ضروری بوده و تقریباً باید در برنامه روزمره باشد اما مصرف زیاد آن‌ها در ایام نوروز می‌تواند برای بدن خطرناک باشد. به همین منظور شهروندان باید در دید و بازدیدها نسبت به مصرف این مواد تعادل را رعایت کنند.

    این متخصص تغذیه با اشاره بر نکاتی درباره سلامت آجیل‌ها توضیح داد: متأسفانه برخی هموطنان ممکن است به دلایل اقتصادی آجیل‌های کهنه را خریداری کنند اما تنقلات کهنه دارای مواد زیان‌آور بوده، ممکن است دارای رنگ‌های غیر مجاز، فاسد و کرم زدگی باشد و به سلامت مردم آسیب زند.

    وی تأکید کرد: در ایام عید کودکان، سالمندان و افرادی که مستعد بیماری‌هایی از جمله فشار خون و چربی بالا هستند، نباید در استفاده از این مواد زیاده روی کنند چراکه برای آن‌ها بسیار خطرناک خواهد بود.

    این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مردم باید در استفاده از شیرینی‌ها در ایام عادی و نوروز تعادل را رعایت کنند، تصریح کرد: استفاده مفرط از شیرینی‌ها و مواد شیرین در ایام نوروز برای افراد سالم موجب چاقی و برای افراد چاق موجب چاقی بیش از حد خواهد شد که زمینه ساز ابتلاء به بیماری‌هایی از جمله افزایش چربی، قند، اوره، اسید اوریک و غیره می‌شود.
     

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما