پنجشنبه 01 مهر 1400 - Thu 23 Sep 2021
  • خبر خوب پرسپولیسی‌ها درباره محرومیت فرهاد مجیدی!

  • شهیدی که از خدا خواست بعد از شهادت دوباره زنده شود

  • سرپوش ابتکار بر ابهام امنیتی دولت روحانی

  • آقای رئیسی هنوز یک نفر از آن مثلث «ول» باقیمانده/ ماجرا چیست؟

  • واکسیناسیون دانش‌آموزان تازه‌ترین دغدغه جهان/ نکاتی که برای واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ باید بدانید

  • فوت کوزه‌گری رئیسی در رفوگری رابطه مردم و حاکمیت

  • دیپلماسی درایت و قاطعیت در نیویورک

  • به هلاکت رسیدن عاملان ترور سردار سلیمانی/دکترین جدید «چشم در برابر چشم» محور مقاومت ایران

  • آخرین خبرها از درگیری‌ها در قلب یمن/ جزئیات درگیری های سنگین در حومه شمال غرب شهر مارب

  • حمایت مدیر اصلاح‌طلب از قاتلان گلستان هفتم + عکس

  • خبرخوش به هواداران استقلال / همه چیز آماده بازگشت شاه ماهی آبی پوشان شده است

  • خبر فوق العاده برای پرسپولیس از یک شاه ماهی/ فوق ستاره به زودی به ترکیب شاگردان گل محمدی اضافه می‌شود

  • این شخص تا اطلاع ثانوی، همه کاره استقلال شد

  • علت شکایت فرشاد احمد زاده از پرسپولیس مشخص شد

  • خبر خوش به هواداران پرسپولیس قبل از بازی با الهلال /فوق ستاره به تیم بازگشت

  • فرهاد مجیدی از مدیران استقلال ۴ بازیکن بزرگ خواست!

  • این نیز گذشت و روسیاهی به ذغال ماند!

  • هشتاد روز با ریاست جدید قوه قضاییه /تفاوت دوران ریاست اژه‌ای با دوران رئیسی

  • سفر متفاوت مادربزرگ شهید در ماه صفر

  • درگیری مجیدی با ستارگان استقلال درباشگاه/مجیدی:این ستاره دیگر بازیکن استقلال نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255088
    تاریخ انتشار: 08/مرداد/1400 - 13:34

    تاثیر قهوه در کاهش ابتلا به کرونا

    تحقیقات جدید نشان می دهد قهوه می تواند در برابر کووید ۱۹ نقش حفاظتی داشته باشد.

    تاثیر قهوه در کاهش ابتلا به کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر بر اساس مطالعه جدید از دانشگاه نورث وسترن شیکاگو، مصرف سبزیجات و قهوه ممکن است خطر کووید ۱۹ را کاهش دهد. برعکس، مصرف گوشت‌های فرآوری شده ممکن است حساسیت به ویروس کرونا را افزایش دهند. غذاهای دیگر مورد مطالعه از جمله میوه، چای و گوشت قرمز هیچ تأثیری نداشتند.

    «مرلین کورنلیس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما می‌دانیم که کووید ۱۹ یک بیماری عفونی، شبیه ذات الریه یا انواع دیگر عفونت‌های تنفسی است. همچنین می‌دانیم که ایمنی نقش مهمی در توانایی ما در مبارزه با برخی از این بیماری‌های عفونی دارد.»

    در این مطالعه، محققان از داده‌های بانک اطلاعاتی بریتانیا استفاده کردند تا ارتباط رفتارهای رژیم غذایی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ را از مارس تا نوامبر ۲۰۲۰ در افراد همسان بررسی کنند. محققان به طور خاص غذاهایی را بررسی کردند که بر سیستم ایمنی بدن در مطالعات قبلی بر روی انسان و حیوان مؤثر بودند.

    مطالعه شامل ۳۸ هزار شرکت کننده بود که که در معرض تست کووید ۱۹ قرار گرفتند.

    تیم تحقیق دریافت تغذیه ممکن است بر درجه نسبی حفاظت نقش داشته باشد.

    به عنوان مثال، مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز با ۱۰ درصد کاهش خطر ابتلاء به کووید ۱۹ در مقایسه با مصرف کمتر از یک فنجان در روز همراه است. مصرف روزانه حداقل دو سوم وعده سبزیجات پخته یا خام (به استثنای سیب زمینی) نیز با کاهش این خطر همراه بود.

    با این حال، حتی خوردن روزانه کمتر از نصف وعده گوشت فرآوری شده نظیر هات داگ با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ همراه است.

    همچنین تغذیه با شیر مادر در نوزادی هم خطر این بیماری را ۱۰ درصد کاهش می‌دهد.

    به گفته کورنلیس، «دلیل نقش حفاظتی قهوه در مقابل چای، می‌تواند وجود مقدار بیشتر کافئین در قهوه باشد.»

    با این حال محققان تاکید می‌کنند که قهوه و سبزیجات نمی‌توانند جایگزین واکسن کووید ۱۹ و سایر اقدامات پیشگیرانه باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما